Dagens låt - Long way to go

Ju mer 70-talsmusik man lyssnar på desto mer kär blir man i det trots att det är lite "hippie-feeling" i det hela. ;)

We still got a long way to go
We still got a long way to go
We all got a long way to go

What's keeping us apart isn't selfishness
What's holding us together isn't love
Listen to the man who's been touched all his life
Yes, he's the one they call 'The Fool'

Where is that savior of the sidewalk life?
And the road that takes us to the crusades
I've seen those shadows as they're moving in my sleep
Leading the blind poet to his grave


Jag ska aldrig röka!

Mormor och morfar åkte nyss hem. Jag börjar vid det här laget frukta för morfars liv! Han har bara två tänder kvar på överkäken, han äter inte som han ska och han är vidrigt smal. Jag vet inte hur länge han har rökt men jag vet att han började någon gång då han var ung, idag är han 62. Jag får fruktansvärda bilder i skallen om hur tomt det skulle bli här utan morfar, utan hans sjuka humor, utan att höra hans politiska åsikter, utan att se honom spela på sin gitarr, t.o.m att vara utan hans vidriga fördomar. Men det är min morfar, fördomsfull men samtidigt kärleksfull. Jag kan bara sitta och vänta och se om man får höra något om KOL eller lungcancer snart... Jag är rädd! Jag ska aldrig någonsin dra så mycket som ett halsbloss ens! Jag är 17 år och har aldrig provat, har jag klarat så här långt in i mina tonår kan jag klara resten av mitt liv.


Bolggtorka + Födelsedagspojk!

Jag har blivit så dålig på att blogga nu för tiden! Jag har väldigt mycket på gång så jag får ingen tid eller ork till bloggen i slutändan. Men nu har jag ca 10 minuter kvar i lugn och ro. Here we go!

Min brorsa fyller 10 år idag! Det är sjukt stort för mig för just hans födelsedag har en massa minnen i sig. Inte nog med att han föddes men mamma blev även sjuk efter att han föddes.  Det är svårt att inte tänka på när denna dagen faktiskt dyker upp varje år, men vi spenderar endats tiden till att fira mini. :)

Skolan idag var något extra. Vi spenderade historialektionen till att hålla våra tal till svenskan eftersom vi ska ha historieprov imorgon. Självklart var jag sist av alla och jag pratade om hur det är att leva med en psykiskt sjuk förälder. Jag var fruktansvärt nervös eftersom jag aldrig har varit riktigt öppen om det till en stor folkmassa! Jag stod där framme vid talstolen och bara darrade på rösten och benen bara skakade! Då hade man en fruktansvärd tur som stod bakom en stor träplanka! Jag fick iallafall några frågor efteråt och oerhört mycket beröm. Jag fick en massa klappar på axeln, några kramar och de fina orden: "Du var helt fantastisk, Malin! Du ska vara stolt över dig själv!". Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna! Shit! Jag går i en helt underbar klass i en underbar skola! Jag trivs så bra på Vasa! Sp1c håller alltid en plats i mitt hjärta! :)

Snart kommer främmandet så jag ska ta och avrunda här!
Ciao! :)

Vadå annorlunda?

Jag fick en liten oseriös emo-moment för en stund sen och filmade det av någon anledning!


Dagens låt - Johnny Depp

Denna passar så bra in på biobesöket igår tycker jag. ;)

Johnny Depp
You're deep
I'd like to watch you when you sleep
And smell the shirt in which you slept
Johnny Depp

John A, John B, John C, John D, John EEEEEEEEEEEAlice in WonderlandIstället för ett Johnny Depp-maraton var jag och Emelye på bio och såg Alice in Wonderland. Filmen var helt fantastisk och jag ville bara springa ner till biljettluckan och köpa en till biljett och se filmen igen. xD

Johnny Depp var hur bra som helst som The Mad Hatter, ursöt karaktär! :) Filmen i sig var oerhört snyggt gjord med fina kläder, coolt smink på karaktärerna och jättesöta animerade figurer. Handlingen var absolut inte som jag trodde den skulle vara, trots att man känner igen en hel del från den gamla historien. En kanonbra film helt enkelt som jag varmt rekomenderar!


Big sister and little brother on the track!

Jag och brorsan var på järnvagsmuséet igår. Det var gratis entré för alla upp till 19 år så det var ju lika bra att passa på, trots att man har varit där ett antal gånger! Men jag har aldrig några som helst problem med att åka iväg någonstans med brorsan. :)

Det finns inte så mkt att säga om vad vi gjorde där, det var ju mest att vi kollade på tåg och gick in i flera mysko vagnar osv.

 

 Lite läskigt tycker jag med huvudet som syns i fönstret där! ;)

   

 Brorsan ser lite nyfiken ut på vad som finns bakom dörrarna längre fram! Det är bara en massa läskiga dockor.

 Vilken skön kille!! :)

   Fy, jag hatar att gå ner där! Går man åt höger så hamnar man precis under en vagn på flera ton och jag är livrädd för att den ska braka sönder på mig! Jag klarar verkligen inte av att vara där. ;)

 Lika som bär! :) Eller?

  Nåt jäkla kasst spel i en av vagnarna. xD

Efter allt det gick vi ut på parkeringen och väntade på hämtning. Där ute fanns en enorm snöhög och vi höll på och klättrade på den. Jag som är höjdrädd bemötte min rädsla utan att jag ramlade på baken! :) Jag är riktigt stolt! ;)   

  Stolt över att ha kommit upp! ;)
© Malin D på alla bilder!!!!

Lite senare ska jag skriva om kvällen igår! Men just nu har jag ingen möjlighet till det!
Ciao så länge! :)


Aj vad ont det gör!

Jag har haft fullt upp idag men just nu har jag verkligen ingen lust att skriva om det för jag är på extremt dåligt humör! Varför då? Jo! Min käke gör FRUKTANSVÄRT ont!!!! Jag ska träffa en käkkirurg på onsdag. Jag har stått i kö till det i ungefär ett år och nu ska jag äntligen få träffa en läkare! Jag har haft lite problem med den under det senaste året. Den har knarrat och knakat och knäckts ibland och gjort fruktansvärt ont men just nu är det värst! Jag pallar inte! xD

Bryndís!!! Du är läkare! Hjälp mig?! :)Ajajaj :(

Dagens låt - Somewhere in the Jungle

Detta är helt enkelt min favoritlåt för tillfället! Jag rent utav ÄLSKAR den! Jag har ingen aning om hur jag ska få till låttexten nedanför. Om man lyssnar så förstår man varför! ;)

And the scaveggers are feeding
Cuz the killing fields are bleeding
Not a single soul is breathing
Cuz the Serengetti's bleedin'
And the scaveggers are feeding
Cuz the killing fields are bleeding
Not a single soul is breathing
Cuz the Serengetti's bleedin'

Listen somewhere in the jungle
You can hear the devil laughing
SomewhereJa, jag vet att texten är sjukt mysko men jag älskar det tunga gunget i låten. :) Riktigt skön!

Marknadsshopping!

Jag var iväg till Ockelbomarknaden idag med min faster Emelie, Oskar och deras kompisar Mikis och Smirre, som de tydligen kallades. Jag kommer inte ihåg deras riktiga namn... haha! Jag träffade även farmor och farfar där och det är alltid lika kul att se dem!

Jag hade inte så oerhört mycket pengar med mig men lite kunde jag bränna bort! :) Jag lyckades hitta en sjukt snygg hatt för 150 kr, ett lila nitarmband för 30 kr och en jättefin klocka för 100 kr! :)

  

Gubben som sålde armbandet försökte lura mig genom att begära 300 kr för armbandet! Jag har ingen aning om han sa fel eller om det var meningen men i vilket fall så blev jag oerhört fundersam och sa "Va? 300?!!". Då ändrade han sig till 30 istället. Men det är ju ingenting att haka upp sig på, life goes on! ;)

Imorgon blir det Johnny Depp-maraton med Myllan och jag ska förbereda med en massa läsk och chips! :) Vi kommer ha superkul!!!Är han inte så gudomligt snygg?!


Throw the ball, pull the trigger and shoot the i-landsporblem

Ja, vad ska man säga? Det är torsdag! Jag måste nog varna för långt inlägg!! Men jag hoppas att bilderna kan underlätta! :)

Sportlovsaktiviteter med lillebror! :) Vi drog till en bordtennisklubb och spelade lite bordtennis.  Det var hans första gång så man fick tipsa och skälla ibland eftersom han hängde på bordet och slog bollen extremt hårt osv. ;) Men ju längre vi körde desto bättre blev det! :) Brorsan är duktig!Vi provade även på skytte på kvällen! Då hade vi pappa med oss. Vi fick sitta i väntrummet ett tag och kolla på Kalle Anka. Haha!Brorsan fick gå in först och skjuta och han tog med sig pappa så jag satt ensam kvar och väntade. Men självklart så skulle en gammal lärare till mig i grundskolan dyka upp med sitt barn!!!! PANIK!!! Trots att hon var en av de bättre lärarna jag har haft men jag var ju inte direkt överlycklig att se henne. Jag försökte kolla bort så mycket som möjligt och jag undrar fortfarande om hon såg, mig, om hon gjorde det, kände hon igen mig då?! Men jag fick snart gå in och skjuta så det vart lugnt ändå. Jag slapp se henne mer iallafall!Skyttet i sig var hur kul som helst! Jag förstod absolut ingenting om hur man skulle hålla geväret, vart kulan skulle vara och vart jag skulle skjuta! Men jag fick allt förklarat och det gick som en dans! Det kändes jäkligt skönt också efter den extremt jobbiga synen i väntrummet! Undrar om det kan vara något att fortsätta med... :)

Just nu letar jag desperat efter någon som vill gå på bio och se Alice in Wonderland med mig! Jag hittar ingen alls. :/ Jag har ingen lust att gå själv! Bio ska man inte se själv tycker jag! Det borde vara olagligt. ;) Så nu frågar jag: Är det någon alls av mina fina Gävle-vänner som vill se den filmen med mig i helgen? :)

Jäklar vad klockan är mycket! Jag måste upp tidigt (hehe) imorgon för att ta mig till Andersberg för att senare åka till Ockelbo. xD

Natti! :)

Dagens låt - Losing my religion

That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no, I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try


Back on track!

Jag är tillbaka! Jag raderade inga inlägg alls. Det kändes bara onödigt att göra det. Slöseri på tid! :)

Mycket har hänt sen sist! Jag kommer inte ihåg precis allt men jag ska försöka summera lite kort.

♦ En IG-varning i matte. Fan! Jag har misslyckats på alla matteprov vi har haft så det är inte så konstigt att jag får en IG-varning. Jag vet inte vad som är fel, jag förstår hur man räknar ut för min lärare förklarar det så himla bra men det blir ändå fel! Jävla skit. xD

♦ Sjukdom, som vanligt. Jag har ett fruktansvärt dåligt immunförsvar och hela förra veckan mådde jag fruktansvärt illa och stannade hemma i fyra dagar av veckan. Inget speciellt med det. Mamma har läst en bok om kosttillskott och hon ska beställa en massa naturtabletter till mig som ska hjälpa mig mot trötthet, ständig sjukdom, mitt känsliga humör och så ska det även ge mig finare hy. Jag är så fruktansvärt blek och ser ut som ett spöke så jag hoppas att jag får det lätare att bli brun på sommaren framöver. :) Däremot visste jag inte att det var så uppenbart att jag mår dåligt fortfarande? Jag var inte ens medveten om det själv eftersom jag har lagt så mycket bakom mig och kämpat för att gå vidare! Men det tär ju på krafterna så klart... Mamma kan läsa av mig som om jag vore en öppen bok mitt framför hennes ansikte. Hon är så fin! Hon känner mig bättre än vad jag gör själv!♦ Min gamla, fina vän Bryndís från Island som jag hade tappat kontakten med den senaste tiden, vi har börjat prata mycket igen vilket känns underbart! :) Hon ska komma till Sverige i sommar och vi ska träffas. En absurd "handling" hon genomförde var att hon köpte två biljetter till sonisphere bara sådär i sista sekunden ochs a att hon och jag skulle gå! Jag blev enormt chockad för det är enormt dyra biljetter! Så jag har lovat henne 925 kr och 15 kebabpizzor! Haha! Så det blir till att se Alice Cooper i sommar! :) Jag längtar!Nu ska jag ocj brodern gå och baka muffins! :)
Ha det bra gott folk!

RSS 2.0