Ipod i bloggen

Jag har skaffat Ipod i bloggen! :) Det är bara Alice Cooper i den men nu slipper jag iaf lägga upp videos från Youtube här. ;) Såvida jag inte har glömt nån låt, vilket jag säkert har gjort!

NU ska jag lägga mig!
Natti! <3

Justja! - Mors dag idag!!!

Som jag har pluggat må ni tro, ni som läser... xD Jag hann faktiskt klart med min uppsats om i-land och u-land! :D Fyra kapitel med framför allt fakta, synpunkter, kortfattat om källkritik och det absolut viktigaste *host*: innehållet och källfakta. xD Gissa om jag är stolt och glad! Ge mig en parad. ;) Haha! Jag var så inne i det hela iaf halva dagen att jag höll på att glömma bort att det var mors dag! Jag hade köpt ett jättesött kort till mamma för ett tag sen. Lovar, om jag hade haft råd hade jag köpt mer! Men det stod "Världens bästa mamma" på den och enligt mig är ju min mamma den absolut bästa mamman som finns. Trots hennes sjukdom så finns hon alltid där när man behöver henne. Nu när hon har fått en ny läkare, rätt mediciner och rätt terapi så orkar hon mycket mer och är mycket gladare så det är lättare att kommunicera med henne nu och man kan prata med henne om nästan allt nu för tiden. Jag är så stolt och glad över att vara hennes dotter. Jag är så bortskämd som har en sån underbar mamma. <3 Vi har det väldigt tufft med tanke på det jag nyss sa men vi har lärt oss att leva med det. Ibland blir det extra jobbigt och man blir lite PMS-ig och nere och allt vad man nu kan bli men det går över så småningom. Allt ordnar sig liksom. Så tänkte jag absolut inte för ett halvår sen, det lovar jag! Då var allt skit och jag ville dö osv. Men inte nu, inte! :)

Idag var det riktigt varmt ute! Riktig sommarvärme! Kanske 27 grader ute. Jag och pappa åkte till Hemlingby för att köpa skor till avslutningen och jag hittade ett par jättesöta ljusrosa skor som passar perfekt till klänningen jag ska ha. Dom hade sänkt ner priset på dom flesta skorna så jag fick ett par till och dom var orange!!! :D Min ena dyrkarfärg! Jag lovar att dom skorna ska jag ha när jag ska på Nannekonserterna i sommar! Mohahaha. ;)

Jag passade på att gå ut på en promenad oxå. Jag älskar att gå ut och gå med min mp4 i handen och bara lyssna på musik medans man går. Det är så skönt! Nu lyssnar jag mest på Alice Cooper och när man går förbi ett fint ställe, t.ex Rudsjön när solen går ner och himlen är rosa och det speglas i sjön så hör man i lurarna "You're poison running through my veins" eller "Run down the devil"... passande.... xD

Nej jag ska nog göra mig i ordning för sängen där nere. ;)
Puzz!!

Lite seg

Jag är lite seg just nu... orkar inte blogga varje dag... eller så har jag inte tid heller. Idag ska jag bara leta efter ett par fina skor jag kan ha till skolavslutningen och så ska jag riktigt jävla råplugga. Är sen med inlämningen för att jag fick stanna hemma i fredags för jag mådde inte alls bra. Jag var riktigt PMS-ig så att det gick överstyr! :O Men aja.

See ya later!

Torsdag

Skola idag. Försöker hinna göra klart mitt Sv/SO-arbete om i-länder och u-länder men det är grymt svårt att få det klart i tid!!!! Drygt 2 veckor har vi fått på oss att "kladda" våran uppsats med 4 kapitel plus innehållsförtäckning, källförtäckning, motivationer osv. Nästan helt omöjligt! Snart är skolan över iaf! Skönt! Längtar men ändå inte. I augusti börjar gymnasiet! :O Shit vad läskigt!!!

Steal that car, Sunset babies - Alice Cooper

 

Ny design!

Som man kanske kan se nu så har jag gjort min blogg lite mer personlig. :) Jag är faktiskt ganska nöjd med detta! Innan jag lägger mig ska jag lägga upp två helsköna låtar. <333 Dom kommer i nästa inlägg om en liten stund!

God natt!

Jävla skitmobil!

Min mobil har typ pajjat. :( Jag kan inte föra över nåt alls från den till datorn! Jävla skit asså!!!! Letar desperat efter en lagom billig mobil med bra kvalitta.


Sur på läget...

Just nu sitter jag här och är lite surig för att min dator är så seg. Jag fick min nya mp4 igår (hurra!!) men jag kan inte ladda in låtar i den via den stora datorn! Det gör mig skitpissed! Jag måste använda min usb och överföra till våran bärbara som håller på att krascha helt och hållet. Det tar 20 år för den att ens logga in! Skitirriterande!!! Bajsjobbigt. :(

5 minuter & 30 sekunder.........

Grattis pappa!

Jag börjar om först en halvtimme så jag tänkte att jag hinner nog skriva lite i bloggen.

Idag fyller pappa 40 år! :O Det är helt ofattbart för mig! Asså... 40 år???!!!! Helt jävla insane!!!! :O Det kommer ta lång tid för mig att smälta det. xD Vi gav honom en mp4-spelare som han har velat ha jättelänge. Han köpte den på nätet men det tog en evighet för honom att veta att den var slut då. Så vi köpte en ny när det fanns på lagret. :) Äntligen har han fått den! :D

Grattis pappa!! I ♥ You!
 
© Malin D


Tjossan hejsan!

Tjossan hejsan! Detta är min nya blogg då. Jag stängde ner min gamla alldeles nyss och ska använda denna nu. Ska fixa layouten senare nån gång när jag får tid. Nu får detta duga för stunden.

See you later!
// Malin

RSS 2.0