Hjälp!

Jag behöver hjälp! Jag vill göra en ny design till min blogg men jag har ingen aning om vad jag ska ha för tema. Och den ska samtidigt vara personlig. Ni som känner mig kan ju hjälpa mig lite extra? :)

I NEED YOUR HELP!!!!!!!

I'm eigh... nej, sixteen and I don't know what I want

Just nu sitter jag och lyssnar på rockklassiker och Alice Cooper weekend, nu tog låten "I'm eighten" precis slut. :( Inte en av hans bästa låtar men den är helt okej. :)



Vad är bäst? Studioversionen från 1971 eller LIVE-versionen från 2005? xD Båda två låter helt jävla weird men det är ändå någonting med själva låten som får mig att tycka om den. ;) Säkert för att man känner lite så själv om man lyssnar på texten. Men jag är ju inte 18. I'm sixteen and I don't know what I want. ;) Alla 9:or borde lyssna på den eftersom deras gymnasieval närmar sig!

En enda stor blandning...

Rent kortfattat, annars kommer detta inlägg fylla upp hela sidan.

Igår när jag stod och stekte köttfärs till tacos så satte jag på radion för att få något att lyssna på, ett väldigt snack om Alice Cooper weekend på Rockklassiker som pågår just nu. Helt underbart! Just nu sitter jag och lyssnar på nätet och stänger av ljudet så fort en AC-låt tar slut. De spelar väl en eller två efter/före reklamavbrotten. Men det var inte detta jag skulle prata om i detta stycket. Jag upptäckte en extremt bra låt av Iggy Pop som kommer från 70-talet. Jag som är 16 har all rätt att inte känna till låtar från den tiden för den hade jag aldrig hört innan. ;) Jag ska lägga upp den här.

The passenger


När det var dags att äta kom mormor och morfar. Min kära lilla mormor gav mig 300 kr som jag ska spendera för mat i Västerås. Jag brukar få ca 260 eller nåt av henne varje månad för hon är så snäll. <3 Jag hittade 200 kr som jag hade lagt undan för att jag inte skulle spendera dem på skit så nu har jag ju tillräckligt med pengar för att köpa små julklappar till mina fina vänner iallafall. :) Det ska resten av mina pengar gå till. Däremot var jag lite sur på morfar för att han svek mig en aning och han har aldrig svikit mig förr så jag tog min chans att skälla på honom så fort han sa något olämpligt. Han är expert på det för det är humor i hans ögon. Vi satt och kollade på Idol och då fick han för sig att Peter Jihde är bög och att alla idoldeltagare är fjortisar. Jag vart riktigt jävla sur. Mormor sa "Men Idol är till för ungdomar". Jag gav honom ett litet föredrag om vad en bög är och vad en fjortis är. Han har absolut ingen aning om vad det är för något så jag förklarade. "Det är absolut inget fel med att vara bög! Det är något man föds med och inget man kan göra något åt! Du skulle lika lätt kunna vara bög själv och då skulle du definitivt inte säga sådär.". Efter vårat lilla samtal tror jag att han fick lite information i skallen så jag hoppas att han inte ska säga mer sånt där skit. Men jag fick min lilla hämnd för att han hade svikit mig. :)

Angående Idol, jag blev såååå besviken på detta land när de inte röstade vidare Mariette. Hon och Erik är/var de mest kompetenta sångarna kvar i tävlingen. Åker Erik ut nu så är idol bara en stinkande dynga. Jag tycker jättemycket om Tove och Calle med men de håller inte efter den nivån Erik sätter. Jag hoppas att Erik vinner sen skiter jag fullständigt i vem som kommer till final för det spelar ingen roll längre. ;) Heja Erik Grönwall!

Och till det sista för den här gången. Cooper-oke-tävlingen som jag och Matilda var med i gick fullständigt åt skogen. ;) Vi är enormt nöjda med våran video men vi lyckades inte ta hem något pris tyvärr. :( Är lite besviken för att vi slet väldigt mycket med våran video men vi hade enormt kul så det spelar egentligen ingen roll i slutändan. ;) Så länge vi lyckades underhålla Mr Alice Cooper så är det ju värt mödan! :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Alice Cooper weekend. ;)
Ha det bra!!!!

Städmani

Äntligen är det fredag! Som jag har längtat. :) Men ingen lugn och ro får man för det. xD

• Matte - plugga till prov och fylla i ett papper till en som utbildar sig till gymnasielärare
• Idrott - badminton med Jennyfer och Micke... höhö.
• Lunch, har egentligen slutat men jag stannar kvar och äter lite luch så man får i sig något, jag hann inte äta någon frukost för att jag försov mig. xD

När man kom hem hoppade man in i duschen för att man svettades så mycket efter idrotten och stank svett. ;) Efter det tog jag bussen ner till stan och jag träffade Matilda som nyligen hade slutat så hon och jag gick och köpte biljetterna till Alice Cooper. :) Äntligen har vi biljetterna i våra händer och det är 100% säkert att vi ska åka iväg! Åååhhh jag är så glad. :D



När man kom hem så fick jag en liten form av städmani. Jag råkade spilla en möglig juice (blä) på golvet och det stank!! Det fick man skura upp, började diska, hängde tvätt som jag tvättade innan jag åkte och startade en till maskin fylld med kläder. xD Sen ska man ta och göra tacos åt hela familjen. Pappa jobbar så han kommer inte vara hemma men han kommer säkert vilja ha så man får göra lite extra. :) Malin är taggad idag när mamsen är helt jäkla slut pga att vara sjuk. :/ Men that's life for ya! :)

Dags att hämta bror min!
Hejdåå så länge!


Hjärnsläpp?!

Idag hade jag en väldigt lång sovmorgon och började först halv ett på eftermiddagen med ett tyskaprov som jag tycker gick väldigt bra. :) Jag hoppas på ett VG! Jag gjorde även ett prov igår i naturkunskap som också kändes väldigt bra. Det är jätteviktigt att jag får godkänt i det för annars riskerar jag att få IG i hela kursen eftersom att jag har varit borta så mycket. Men tillbaka till denna dagen.

Efter tyskaprovet hade jag matte. Sist jag hade matte så hade jag ett sånt extremt flyt och det gick ovanligt bra för mig och lyckades kanske göra tre sidor i boken som nästan är ett mirakel eftersom jag är så långt ifrån mattegeni som det bara går. ;) Men idag fick jag hjärnsläpp. Jag förstod absolut ingenting av uppgifter som jag hade lyckats få till så bra innan. Jag kollade tillbaka på några uppgifter och förstod inte alls hur jag hade lyckats få till dem. xD

Nej jag kan inte säga att matte är ett favoritämne. :)


Sen hade vi svenska också. Av någon anledning efter en så skön sovmorgon så blev jag så oerhört trött under den lektionen och fick extrem huvudvärk och höll på att somna. Men eftersom att våran fina lärare är så snäll *host* så fick vi sluta 10 minuter tidigare, dvs kl. 4. Ååhh vilken gentleman... haha!

Imorgon blir ska vi bara hjälpa en högskoleelev att klara kursen genom att fylla i ett slags papper och spela badminton. :) Inga läxor eller prov eller något alls! Gud så skönt! Men ett samhällsprov i ekonomi kommer det bli på måndag. Buhu. :(

God natt!

Lyckad skoldag

Hemma från en lyckad skoldag! :) Hela dagen har i stort sätt bara handlat om repetition för prov. Har tyskaprov på torsdag så vi repeterade om verb. Vi lyssnade även på en tysk låt. Vi har vikarie just nu för min egentliga tyskalärare är i Österrike och har fått något slags stipendium. :) Men våran vikarie verkar älska den tyska pop-gruppen Die Prinzen av någon anledning. Han är själv ca 50 år eller något sånt. ;) De har en bra låt som jag redan har lagt upp på bloggen men låtarna som vi lyssnade på nu är helt värdelösa men roliga att lyssna på. ;)

Millionär



Küssen verboten


På engelskan hade jag redovisning om en bok som jag inte ens har läst ut än... haha! Men jag tycker att jag hann läsa tillräckligt långt för att kunna berätta om den grundläggande handlingen. Jag lyckades faktiskt få ett VG+ på det. :) Boken jag läser heter The best little girl in the world och handlar om en tjej som faller offer för Anorexia och skapar en ny människa av sig själv som ska vara smal och perfekt. Väldigt gripande bok!

Eftersom min engelskalärare är min konatktlärare så bad jag honom att skriva på min ledighetslapp och nu är det helt säkert att man får åka iväg! :) Matilda har också fått ledigt nu så det är 99% chans att vi åker dit! :D Gud vad härligt!!!! Jag längtar verkligen!!!!!



Snart bär det av till gitarrkursen, jag tror att det är sista gången för denna termin. :( Så jävla trist!!! Jag ska skriva ut några ackord på en låt som man kanske ska spela. :)

See you later! ♥

Grannfejd i Järbo

Just nu sitter jag och tittar på Grannfejden eftersom dom är i Järbo denna gång. Jag har släktingar även därifrån och det är så sjukt fint i Järbo. Jag skulle inte alls ha något emot av att bo där någon gång. :) Men vågar man nu efter det man får se i TV-programmet? ;)

Ny Ipod finns i bloggen med! Jag har satt på den på autoplay av någon anledning så om det är någon som verkligen inte står ut med musiken jag har här så får man väl stänga av helt enkelt. ;)


Sandviken for the win!

Jag läste nyss att en från Sandvikens bandylag SAIK har slagit ett historiskt rekord och skjutit 22 mål! Ingen har slagit ett rekord sen 69 år tillbaka i bandyn! Egentligen är jag inte så intresserad av bandy men jag tycker att det är så jäkla coolt att SAIK är det regerande laget när jag har släktingar från Sandviken. Heja Sandviken!!!!



Trick bag - Alice Cooper


Varning för förfäran eller skrattanfall

Titeln säger väl det mesta. Detta äcklar mig så mycket att det får mig att börja asgarva! Usch vad fruktansvärt. :D Och detta är en cover på en helt jävla underbar Alice Cooper-låt! Den är helt förstörd nu ju. :(


De som vågar lyssna, var uppmärksam på slutet!

Duktiga flickan här

Hej hej hallå! :)

Jag har lyckats spotta lite i nävarna under kvällen och pluggat lite naturkunskap om miljön. Jag har ett prov om det på onsdag och det är enormt viktigt att jag får godkänt på det provet annars riskerar jag att få IG i kursen! :O Men miljön fascinerar mig väldigt mycket så jag tror att det ska gå bra. :)



Jag har tvättat en massa kläder eftersom jag nästan inte hade något alls som var rent, det var väl dags att börja få ordning på det tyckte jag. :)

 
 (Hahahaha jag såg denna på pappas tröja, undrar vem som har gjort det?! :O)
 
 (Oj då, råkade tvätta ett av mina rosa band... men ja. Då vet tvättmaskinen vad jag står för iallafall!)
© Malin D

Gahh jag måste hoppa in i duschen också, jag känner mig så äcklig i håret. :)
Hale bra!

221109

Riktigt seg dag idag måste jag säga! Jag och pappa åkte iväg lite och skulle kasta en massa på i såna där gröna containers men det var proppfullt överallt så hela bilen är överöst med mjölkkartonger och plastförpackningar ovs. xD

Har man tråkigt så sätter man sig ner med brorsan och tecknar en massa. Ett väldigt bra tidsfördriv - när jag borde plugga. :D Haha!

 

Work of art? xD Den riktiga bilden är mycket tydligare i datorn än när man har skrivit ut den!!!

Helg = Freedom!

Den efterlängtade helgen är här! :) Och nästan allt till Alice Cooper-konserten är klart. Det blir jag, Matilda och Simon i estetklassen som åker till Västerås nästa månad. Gud vad roligt det ska bli! Tre galna Alice Cooper-fans som får yra runt i Västerås. :)

Lite plugg kanske man ska försöka hinna med denna helgen, annars ligger jag väldigt risigt till! :O

Som så många andra låtar som Herr Cooper har så fortsätter man hitta helt underbara låtar! Han är utan tvekan världens mest musikaliska geni!

Freedom


Jävlar!

Jag kan beskriva dagen med ett ord: PISS!!!! Jag vaknade på helt fel sida imorse. Under natten laddade jag min nya mp3-spelare för att batteriet höll på att ta slut, på morgonen vägrade den starta och jag har haft den i två veckor. Idag hade vi också ett läxförhör som jag inte hade någon stencil på så jag hade inte kunnat läsa på det så då var man ju helt körd, och när man kommer hem så får man höra att morfar har hoppat av från att kolla på Alice Cooper med mig om en månad. Då tappade jag förståndet. Däremot tror jag att jag har lyckats få med Matilda ändå fast att hon inte skulle ha råd från början men mina föräldrar erbjöd att betala hennes biljett så då löste det sig. Tågbiljett till Västerås med byte kostar bara 115 kronor per person också! Det är väl det enda som har gått bra idag. Jag tror att fredag den 13:e kom lite sent för mig.

Tävlar igen

Japp jag tävlar igen. :) Återigen på Fokis blogg. Denna gång är det om en Iphone. Jag valde ett extremt snyggt skal som är orange. ♥ Jag älskar verkligen orange. :)

http://www.mrgizmo.se/products/Hard-rubber-iPhone-3G-3GS-case-orange.html



Videobloggen kan ta mer tid att lägga upp här. Det tar sjukt lång tid att få den klar!

Ny hårfärg och "fyllo"kväll

Idag färgade jag mitt hår svart! Jag är extremt nöjd med resultatet. Malin älskar svart. :)


© Malin D

Idag var jag med Matilda också, vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen med att lyssna på ett flertal Alice Cooper-skivor, käkade chips och drack mycket läsk. :) Vi har båda två bestämt att vi ska byta klädstil till något mer rockigare eftersom vi båda två älskar hårdrock. :) Därför ska vi köpa glittertajts! :D Innan jag åker till Västerås på konsert ska jag leta efter glittertajts på gina tricot. Anledningen till glitetrtajts är Alice Cooper - såklart. Vi har en varsin DVD från hans konsert Brutally Live i London år 2000 och vi reagerade på hans glittertajts så vi ska köpa ett par egna. :)



Jag tänkte även lägga in en liten videoblogg men den får vänta eftersom jag behöver konvertera den och det kommer ta lite tid så imorgon kväll kommer den nog. Jag slutar väldigt sent och ska gå till Musikbörsen med Matilda efter skolan. Jag ska även blogga lite mer om idag då men klockan är så mycket nu och jag måste verkligen lägga mig.

Ha det bra!

Idol i Valbo

Innan jag lägger mig tänkte jag skriva kort om gårdagen och idag, vi börjar om igår.

Jag och Matilda åkte till Valbo Köpcentrum igår för att se idolerna då. Tyvärr hann vi inte mycket. Vi missade alla framträdanden och signeringar men vi fick några glimtar av dem. :) De som var där var Rabih, Karolina, Erika och Eddie. Det hade varit lite roligare om fler hade varit där men ja, vad ska man göra? :)

    
   
© Malin D

Efter det blev vi lite hungriga och köpte en varsin kebabpizza-slice. Sjukt gott var det! Vi vandrade omkring lite också efteråt i klädaffärer och letade efter något billigt att köpa men vi hittade absolut ingenting. :( Däremot hittade vi några roliga hattar och mössor och glittriga leggings (eller glitter-tajts som vi kallar dem) som vi har bestämt att vi ska köpa under nästa shoppingrunda. :)

 
© Malin D

Nu tänkte jag börja på nästa inlägg... höhö!

Bloggtorka

Jag har varit lite dålig med att uppdatera bloggen nu efter några händelserika dagar. :) Jag ska bort om en stund så jag får höra av mig ikväll eller imorgonbitti. :)

Kram!

Tänk att...

Tänk att vara en viking! Hur coolt skulle inte det vara? Att vara tuff och få plundra här och var! :D Däremot var väl inte kvinnans ställning på den tiden så bra och de fick inte göra så mycket och man plundrade mest för att försörja sig själv och sin familj men om man bortser från det. Vikingatiden har jag alltid tyckt varit intressant eftersom det är en nordisk historia. Vikingarna... jaadu!

Någon annan som fascineras av Vikingatiden? :)


Bild från http://www.elfwood.com/~samu/viking.3187707.html

Ny favoritlåt


Färga håret?

Jag är så sugen på att färga håret igen - denna gång svart! Jag har varit svarthårig förr och jag saknar det faktiskt. :) Jag och Matilda var till stan igårkväll och då passade jag på att köpa svart hårfärg från Mood. De är billiga och bra, använder alltid den sorten. :)



Ska jag färga ikväll eller ska jag vänta? Jag vet inte varför jag tvekar. xD

Jag är så lycklig!

Allt går som på räls för mig nu. Allt känns bara så underbart! Hela veckan har varit underbar! En lugn och skön vecka utan prov och inlämningsuppgifter, bara jobbat på en inlämningsuppgift i lugn takt, läst en bok, lätta läxor, ett godkänt på det stora historieprovet och ett VG+ på engelskaprovet! Kan det bli bättre?! Det är lika bra att njuta så länge det varar. :) Imorgon blir det utvecklingsamtal också och sen blir det att sitta i biblioteket och fortsätta läsa min bok.

En annan sak jag är så sjukt glad över är att morfar vill gå med mig på Alice Cooper nästa månad! Mitt liv kan inte bli bättre just nu! :) Har velat detta så länge och äntligen kommer det ske. :) Tack morfar! ♥ Det kanske låter knäppt att jag ska gå på en konsert med min morfar, en 16åring med en 61åring. Men jag har absolut ingenting emot att umgås med bara morfar ibland. Jag tycker extremt mycket om min morfar. Han är en gubbe fylld med energi och humor. :) Varför säger jag det ens? Så onödigt. :)

Hej jag kommer inte på någon bra rubrik

Jaa vad ska man säga? Trots en lång dag så har den varit ganska härlig ändå. Efter allt bråk jag har haft med en f.d vän, känslorna man hade då försvinner mer och mer för varje dag som går. Det är faktiskt en stor lättnad att vi inte ska behöva gå förbi varandra och vara sura hela tiden. Skolgången blir mycket lättare om man kommer överens med alla. Sen har jag pratat väldigt mycket med Mikael idag och fått lära känna honom mera och det är så skönt att jag har lyckats komma in mer i klassen. Det är så synd att de antagligen ska dela på våran klass i tvåan eftersom det både går språkare och kulturare i klassen. De flesta jag har lärt känna går kultur så det blir ju många man "förlorar" då. Men det är bara rykten som har gått så inget är ju säkert ännu. Sen har jag bara fått en enda läxa idag! Det känns så jäkla underbart! Jag som tyckte att jag hade blivit överöst med en massa uppgifter och så är jag nästan klar med allting nu! Tack gode gud som inte finns för att livet känns en aning lättare för en gångs skull. :)

Nu tänker jag vara något oseriös med min supersjuka humor och lägga upp en video som jag nästan skrattar ihjäl mig åt.



OCH så måste jag bara lägga upp en video på en kille som har en stor talang som har sjungit en av mina favoritlåtar hur bra som helst! Jag är verkligen ett stort fan redan!



Nu är jag jättetrött och ska gå och lägga mig.
God natt!

Jag är med och tävlar!

Ja, hehe. Jag hade inget att göra liksom så jag gick med i Fokis, tävling där man kan vinna två produkter från Mihi.se.

Jag tävlar om:



Jag bloggar mer om dagen senare.
Sayonara!

Once again...

... har jag fått Nanne-feber! Jag älskar dessa stunder när jag blir helt fast för henne igen! :D Nu kanske det låter lite sjukt? Men jag är übertrött så jag borde ha rätt att säga lite knasiga saker. :)




© Malin D

En av mina sämre dagar

Idag har bara varit en allmänt dålig dag helt enkelt. Jag mår bara extremt dåligt nu för jag känner mig så sliten och värdelös. Vänner som kommer och pratar med mig som sina problem och jag vet inte alls vad jag ska säga. Jag känner mig riktigt misslyckad. Tack Sandra, Lina och Celicia för att ni har lyssnat på mig under de senaste 24 timmarna.

Idol 2009 6/11

Jag tyckte att detta avsnittet i idol var lite speciellt så jag skulle vilja blogga lite om det.

Jag tyckte inte att det var så många bra låtar idag men några levererade verkligen!

Rabih - All my life: Jag har aldrig riktigt tyckt om Rabihs röst. Enda gången han levererade var när han sjöng Michael Jacksons 'You are not alone'. Han har aldrig varit någon favorit hos mig och även så var fallet ikväll.
Betyg: 1/5


Mariette - Because the night: Mariette har jag alltid tyckt om! Men låten som hon hade tyckte jag inte så mycket om från början eftersom den finns med i videoklippet där Johnny Depp spelar transa och löjtnant som smeker sig själv i grenen... hehehe. Jag betraktade låten som lite porrig men Mariette gjorde låten helt amazing! Jag blåste av stolen när hon sjöng. Det var kanonbra!
Betyg: 5/5


Reza - Summertime: Reza är inte heller någon av mina favoriter. Hon påminner mig lite om Sepideh från förra året. Men däremot tycker jag att Reza sjunger med mer kompetens och elegans än vad Sepideh gjorde. Jag tyckte att hon bara stod på scenen och skrek. Reza kan iallafall sjunga! Hon var väl okej ikväll. Det var godkänt. :)
Betyg: 3/5


Calle - With a little help from my friends: Nej, Calle är inte någon favorit heller för mig men jag tycker att han sjöng ganska bra idag! Låten passade honom och det var helt okej faktiskt.
Betyg: 3/5


Tove - In the ghetto: Tove är tveklöst en av mina favoriter i år! Men idag tycker jag inte att hon var lika bra som hon kunde vara. Det var bra men hon kunde ha gjort så mycket bättre! Hon hade tur som inte hängde löst idag.
Betyg: 3/5


Eddie - If you're not the one: Jag måste ärligt säga att jag är enormt besviken. Jag tycker om Eddie men han är en svag länk i tävlingen, tyvärr. Låten passade inte alls och det var falskt hela vägen. Tyvärr Eddie.
Betyg: 2/5 - Detta är en svag tvåa!


Erik - The show must go on: Ja, vad ska man säga? Erik lyckas alltid, gång på gång att leverera! Detta är vinnaren i år! Han är den starkaste länken i tävlingen. Han har en sån power när han uppträder och låten han hade ikväll var helt... wow! Heja Erik!
Betyg: 5/5


I finalen kommer Erik och Mariette stå! Det är jag 99,9% säker på! Blir det inte så, blir jag extremt chockad! Jag är inte förvånad att Rabih åkte ut ikväll faktiskt. Men jag förväntade mig att han skulle hänga löst med Eddie. Men hur kommer det sig att Mariette hängde löst?! Hon är ju så oerhört duktig! Hon förtjänade inte att hänga löst faktiskt.

Nu ska jag och brorsan käka chokladpudding, den har stått i kylen i timmar nu!
God natt!

Prov, snö och bäbisar

God dag kanske jag ska säga!

Idag blev det skolan som gällde! Men jag åkte dit bara för att göra mitt engelskaprov. Jag vill absolut inte missa fler prov och visa vad jag kan så att jag kan få hyffsade betyg iallafall! Jag bad min lärare om att få åka hem direkt efter provet för jag mår fortfarande ganska illa och det var inga problem sa han. Men jag har fortfarande ganska mycket kvar att göra.

• Metatext till svenskan
• Uppsats om forntida Kina till historian
• Hemuppgift till svenskan
• Hemprov till historian
• Läsa en bok på engelska

Fröken Språkare har mycket att göra!

Nu snöar det för fullt här i Gävle. Det snöade lite för någon vecka sen men bara en liten gnutta. Nu öser det bara ner, små små flingor som dock inte fäster sig på marken. Det märks att året snart är slut.



Jag kollade nyss på ett program om förlossningar i USA. Jag som bokstavligen hatar blod blev en aning extra illamående men kollade bort fram tills man hör ett lättat skrik eller något liknande. Eller kanske "It's a boy!" "It's a girl!". Det som är kul att se är föräldrarna mysa med sina nya små bäbisar. De är ju så oerhört söta! Jag smälter totalt när jag ser en.


© Hans D
Förbjudet att ta bilden!!!!!

Besviken...

Nattens andra ämne... hehe.

Nu ska jag vara sådär negativ igen. Fy mig! Men jag behöver skriva av mig lite. Mina väldigt små perioder av små små depressioner som vara i högst tre dagar börjar bli allt fler och jag vet inte om det är ett tecken på att jag är på väg mot en sämre period. Jag får ångest av skolan för att det är så mycket, jag kanske ska be om extra stöd. Och så är jag lite besviken. Det är ingen stor grej att haka upp sig på men jag tror att jag borde ge upp angående konserten för att det är helt omöjligt att få med sig någon efter att Jonna hoppade av. Jag har velat se Alice Cooper live sen i början av detta året så det är en enorm besvikelse. Jag måste bara säga att du kunde ha valt att hoppa av tidigare än oktober eftersom biljetterna måste bokas snart. Jag tänker inte gå in på fler detaljer, om du vill mig något så kontakta. Du är fortfarande min bästa vän men jag är bara lite besviken. Jag kanske gjorde fel nu och nämnde detta. Men eftersom att jag redan har skrivit om att du och jag skulle gå och att du skulle hoppa av så ser jag ingen anledning till att ta bort namnet. Jag kan byta till Bosse om du vill. Hehe... Men ja... Det är ändå ingen som läser bloggen ändå än väldigt få.

Nu ska jag sätta mig vid mitt skrivbord, tända några ljus, sätta på bra musik i min gigantiska stereo, ta på mig min pyjamas och bara gosa med filtar och mjukisdjur. Det sägs att man ska må bättre då när man är lite smått deprimerad. Tipset kommer från http://jjuno.blogg.se som är en blogg om självförtroende. En riktigt bra blogg tycker jag. Besök den!


Riktigt irriterad.

Jag blev hemma idag igen. Jag blir nog hemma imorn också. Däremot pallade jag att åka på min gitarrkurs men på lite sämre humör. Jag är ensam tjej där och även äldst och vi är bara fem stycken. Alla andra är killar och den äldsta av dem är väl kanske 12-13 år och så går åldern ner till 10 ungefär. Det är en av dem som rent utav älskar att jävlas med mig. Han sätter sig alltid bredvid mig och ska skruva på min gitarr så den låter helt knäppt och dra på mina strängar när jag sitter och övar på min uppgift och säga hur jävla dum i huvudet jag är. Jag brukar vanligtvis vara lite omogen själv och ge tillbaka såna där "fula" kommentarer osv men de två senaste gångerna har jag inte varit på humör alls och fått utbrott på honom. Gången innan skrek jag "ungjävel" åt honom och idag försökte jag bara ignorera honom. Han gjorde allt för att få min uppmärksamhet, han stirrade på mig i evigheter, drog i mina strängar, försökte välta själva stativet med mitt papper på osv. Han är fan inte värd min uppmärksamhet. :) Jag tänker skriva ett nytt inlägg direkt efter detta för det jag vill prata om nu tycker inte jag passar bra i ett inlägg för det skulle bli för långt.


Ett fynd från antiken ur mitt perspektiv

Kortis om idag. Jag stannade hemma från skolan idag för att jag mådde illa pga pizzan jag åt igår. Jag börjar bli enormt känslig för snabbmat så något sånt blir det inte på en lång tid framöver. Jag mår inte så mycket bättre nu heller så jag kanske blir hemma imorgon med. Men vi får se.

Igår när jag skulle lägga mig kollade jag igenom lite gamla skolarbeten i en stor låda jag har under min säng. Det finns massvis med prylar i den! Från 6års till 9:an. 10 år av mitt liv finns i den lådan. Jag hittade en dikt jag skrev antingen i ettan eller tvåan, dvs när min bror var en liten bäbis och mamma hade nyligen blivit sjuk.

"Kärlek finns i alla. Vänskap finns i vänner. Omtänksamhet finns i alla som tror på kärleken. Jag tror på vänskap, kärlek och omtänksamhet men jag har ingenting. Ingen älskar mig. Jag önskar att jag aldrig blivit född. Ingen älskar mig."

Jag hade ingen aning alls om att det var mina känslor det handlade om! Jag vet bara att jag skrev det första jag kom att tänka på och antagligen mådde jag så dåligt att det var det som kom fram. Som liten måste jag ha trängt in den mest ledsna delen av mig i ett litet hörn inom mig så att den inte syntes eller märktes men jag var fortfarande väldigt osäker och rädd. Det kunde jag helt enkelt inte dölja för jag visste inte hur. Allt är så uppenbart nu! Hur kan man må så dåligt utan att förstå det själv?


"Du kan inte förändra din mamma..."

Jag har hört väldigt ofta från en massa folk: "Du kan inte förändra din mamma, men du kan acceptera hennes sjukdom..." etc. Idag slog tanken mig: "Varför säger alla så?!". Jag vill inte förändra min mamma. För mig är hon den perfekta mamman trots att alla har sina brister, självklart. Och nu är hon dessutom sjuk. Jag vill bara få bort den ur henne. Jag vill inte förändra henne. Jag vill bara att hon ska må bättre. That's all.

Då var lovet slut

Here we are. Det är söndag kväll och jag vill absolut inte tillbaka till skolan imorgon. Jag har ingen lust. Men vad ska man göra åt saken? Jag får leta efter motivation helt enkelt. :)

Lovet har varit helt fullspäckat! Jag och Pelle har hälsat på Emelie och Oskar som har flyttat till Andersberg. Första gången åt vi lunch med dem och farmor och farfar på Dallas och käkade kebab - smaskens! Andra gången åkte jag och Emelie till hennes skola (Högskolan i Gävle) och pluggade lite. Jag kände mig som en liten alien eftersom jag var minst där när folk från 20-40 gick omkring där. ;) Efter det käkade vi mat hemma hos Emelie medan Oskar var på jobbet. Idag åkte jag och Pelle dit igen och åt lite lunch med dem och bara umgicks med dem. Trevligt värre! :)

Jag var även med Jonna och Matilda och vi sov över hos Jonna och hade det allmänt kul - som vanligt! :) Det enda vi gjorde var att sitta i soffan, kolla på TV och käka godis och chips. :D Lite mat gjorde vi också och åt den på soffbordet under den långa pausen i Idol. :) Vi somnade inte förrän klockan tre på natten och tre pers låg på en dubbelsäng! ;D Kan misstolkas, jag vet, det var meningen också men vi gjorde inget olämpligt! :) Slogs om kuddar, rymdisen Alf (TV-serien som gick på 90-talet och säkert tidgare än så) och en massa annat.

Jag kommer kanske blogga lite senare ikväll - trots att det är ganska sent nu men om jag hittar på något att skriva om så återkommer jag. ;)

Bye!

RSS 2.0