Chill

Måste säga att jag är väldigt dålig på matte! Idag börjar jag 10.55 och jag måste ta en buss som går minst 30 minuter innan så jag tänkte att jaa då kan jag åka vid 10. Men av någon anledning fick jag för mig att jag ska gå upp halv 8 på morgonen! x'D Så här sitter jag och är helt klar med 1 timme och 15 minuter utan någonting att göra! Men samtidigt är det ju skönt att bara få chilla på morgonen innan skolan börjar. :)

Jag måste få reda på mer om Fackens dag i Furuvik! Det är på lördag och då är Nanne där! :O Gaahhh!!! Alla som vet något får gärna höra av sig! :) Det spelar ingen roll om vad man vet, bara man vet något alls rent allmänt! :)

Puss! ♥

Cykeltur

Brorsan ringde mig igår när jag var hos Jonna och var så stolt och glad. "Malin, vet du vad jag har fått? Jag har fått en ny cykel! Den är orange!". Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar orange. :) När jag kom hem sent på kvällen så fick jag se den där den stod i hallen och jag tappade hakan, bokstavligen! Den var enormt snygg! :) Jag lovade honom att vi skulle gå ut och cykla idag så vi tog en liten tur på ca 5 km. Efteråt cyklade vi till Tempo och köpte en varsin dricka och chipspåse. Mums filibabba! :)© Malin D
Cykeln är på 24 tum med 21 växlar! Min är 26 tum med bara 10 växlar. x'D Hehehe. :)
Pelle står stolt där bakom så att man säkert ska veta att det är hans cykel. ;) Den är du värd, plutten! :)

"Fyllefest" med Jonna

Hehehe jaaa titeln säger väl det mesta? :)

Var hemma hos Jonna igår och pratade lite om skolan osv. Annars var våran sysselsättning att sitta och kolla på TV, äta godis och dricka massvis med läsk. :) Och vad kollade vi på TV:n då? Jo, barnprogram! x'D Tecknade djungel George is the shit! ♥ Men vi hade ju kul iallafall. :)

       

© Malin D. Det är helt förbjudet att ta bilderna!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar att måla naglarna! :) Det håller frästelsen att pilla på dem borta. ;) Nagellack for the world! ♥ Svart ska det vara! :)© Malin D
Titta vilken fin bakgrund jag har! :)

Dr Mugg på TV!!! :)

Jag vaknade extremt tidigt idag och slog på TV:n och hamnade på TV4 och vad var det som var på då? Jo, DOKTOR MUGG!!!! :D Älskar det programmet trots att det är ett barnprogram med extremt mycket bajshumor. :P Men man blir ju påmind om den gamla goda tiden. ;D Jag tycker att Dr Mugg är ett program för alla, vem i denna värld har inte mer eller mindre kiss- och bajs-humor?

Åh nej! Det gamla Plan-Ö-som-är-den-sista-bokstaven-i-alfabetet-tricket!!!!!! BORSTA DIG!!!!!!

Och hans gosedjur på slutet! :) ♥


Mina föräldrar är helt otroliga!

Som språkare på samhällslinjen så kan jag åka utomlands som utbytesstudent och den 10:e september kommer det elever från Tyskland hit till Gävle och för att jag ska kunna åka till Tyskland så måste jag ta emot någon av dessa och låta dem bo här hos oss i en vecka. Först när jag fick höra det så tänkte jag "Nej, detta kommer aldrig gå för att mamma är sjuk och hon skulle aldrig orka med det och huset är en enda röra!". Men jag pratade med mamma om det och hon har gått med på det!!! Det trodde jag aldrig att hon skulle! Dessutom när eleven kommer på mammas födelsedag också. Pappa har också godkänt det så jag ska röja mitt rum så mycket det går och vardagsrummet och köket och ska väl hjälpa till med Pelles rum så får han/hon sova i hans säng i en vecka. :)

Jag älskar att vara språkare!


Otacksamhet!!!

Nannes nya singel Otacksamhet finns nu att lyssna på nätet! :D Jag orkar inte lägga upp videon från youtube men det är bara att söka på Nanne - Otacksamhet eller gå in på www.nanne.se


Back on track - for now!

Hoppsan se där det blev några bloggfria dagar. :) Men skolan tar mycket av min tid nu och jag blir så trött på kvällarna så jag lägger mig ganska tidigt varje kväll. Mådde väldigt dåligt efter igår med och hade starka funderingar om att byta linje för att det är en person som gör saker och ting jobbigt för mig men varför ska jag behöva byta linje bara för att någon går mig på nerverna?! Det blir ju inte bättre då om jag inte går något  som jag inte tycker om! Så det blir inget byte för mig inte. :) Jag kommer fortsätta vara SPC:are under gymnasietiden!

Skola snart

God morgon!

Jag har några slappa minuter innan det är dags att springa till bussen. Team building blir det idag och jag ska försöka vara social som möjligt. :) Imorgon börjar vi följa vårat schema. Onsdagar håller på från 8:30 till 15:00 så det är inte så farligt tycker jag.Jag ÄLSKAR våra fredagar! :)

Nu lär jag springa!
Hejsvejs!

Ett trevligt återseende

Justja jag kom på! Efter skolan gick jag och Matilda till Lillhagen för att hälsa på de gamla lärarna. Vi ville helst träffa Sofie och Renée. Lärarrummet var öppet när vi kom men bara Renée och Veronica satt där. Renée var väldigt pratglad så man hade inte tråkigt med henne men Veronica var bara surig? Men ja... Renée sa en jättegullig sak till oss. Det är tomt här utan er. Hur gulligt är inte det?! Både Renée och Veronica skulle iväg så vi rörde oss iväg mot utgången vi med när Sofie plötsligt dyker upp! Hon älskar tydligen att synas sådär plötsligt och skrämma skiten ur en! :) Hon stannade till vid oss och jag kunde inte låta bli att ge henne en kram. ♥ Vi pratade en liten stund och hon var jättenyfiken på hur vi hade det på första dagen osv. Hon sa att hon tyckte det kändes konstigt att vara mentor till en 7:a. 9A forever in Lillhagens heart. ;) Höhö. Men jag kan inte låta bli att säga att Sofie är världsgo! ♥

SP1C

Första dagen är avklarad sen några timmar tillbaka och jag är helt slutkörd! Min klass verkar vara ganska bra iaf. Man kan prata med nästan allihopa så jag hoppas att jag slipper bli mobbad igen. Jag har faktiskt inte så mycket att säga om skolstarten. Det känns bara så konstigt att vara gymnasie-elev!

Fiska på sjön

Sista dagen på sommarlovet nu. I'm going to miss you!

Jag, pappa och Pelle åkte ner till en sjö i Skutskär och fiskade. Det var Pelles första gång dessutom så det var väl extra kul för honom. ;) Först så fick pappa en liten aborre som hade svalt kroken så han lyckades inte få bort den ur den stackars firren och vad gör han då?! JO!!! Han bryter av hela jävla nacken av fisken så blodet bara sprutar av den och jag och Pelle bara sitter och skriker och tjuter och grinar som fan. Det var så äckligt! Jag trodde att jag skulle kräkas! Usch!!!! RIP lilla firren!

Efter det lyckades Pelle få en jättestor aborre som inte hade svalt kroken så de slängde ner aborren i hinken tillsammans med den döda. Pappa fick en stor mört oxå som såg ut att vara något slags psykfall. Den hamnade också i hinken med aborrarna. Av någon anledning dog den också! :O Läskigt! Den mörten döpte jag till Nanne 2 eftersom den hade orange ögon. Jag lyckades få en mört innan som jag döpte till Nanne men jag släppte ut den igen för jag ville inte att pappa skulle göra den illa. :) Fick en annan också som jag inte kommer ihåg vad det var. En liten en var det iallafall. Släppte ut den med. Jag känner mig så duktig! Jag har ett rent samvete när det gäller mina fiskar. :)

Vila i frid aborren och Nanne 2! ♥
Som sagt, skola imorgon. Börjar bli enormt nervös!!! :O

Bilder från sommaren 09

Sommarlovet 2009 börjar lida mot sitt slut. Detta har varit den bästa sommaren i hela mitt liv och jag kommer aldrig glömma den! ♥

Sommarkväll med Nanne 8/7


Nanne i Vallsta 30/7


Sommaryran med faster mfl. 7/8


Gröna lund med Jonna 15/8


Marinfestivalen med pappa & brorsan 16/8


Fjortisdag med Trull 20/8 - Fan vad vi är störda! ♥


© Malin D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hårklippning

Igår fick jag en liten ny haircut. Var ganskla desperat eftersom mina toppar var så slitna och jag vill se någorlunda bra ut till skolstarten på måndag. De hade drop in på Bomhus centrum och det är billigare att klippa sig där så vi åkte dit. De är väldigt duktiga med! Han som klippte mig var tydligen från Brasilien och kunde inte alls mycket svenska, han kunde knappt engelska heller så det blev enormt svårt när han försökte prata med mig. Han bad mig att ställa mig upp osv och började klippa när jag stod där som ett fån. Han tog lite mycket av längden tycker la håret på fel sida och jag ville inte direkt vara elak så jag sa att det var "Very good". Det blev ju inte fult heller men ja... det växer ut! :)


© Malin D
Jag vet, det är en ganska dålig bild men ja... whatever. :)


Förvirrad!

De har nu publicerat scheman på Vasaskolans hemsida och i tidningen så stod det bara 16 personer som kom in på sam språk som jag ska gå så det blir väl bara en klass utav det tror man ju. Men när man kollar på scheman så står det för SP1A, B, C, I och J!!! Det är extremt förvirrande! :O Innan fanns det inget schema alls på hemsidan så man tycker ju att de borde ha ändrat för det nya läsåret för det är väl ganska onödigt att ta bort de gamla scheman bara för att publicera dem igen?! Kommer jag gå i A, B, C, I eller J??? I don't know! :O

God morgon! Eller?

Morrnmorrn! :) Eller? Klockan är ju halv 1.

Klev upp för ett litet tag sen och var ensam hemma i några få minuter. Very nice! Mamma hade åkt och handlat tydligen! :O Hon brukar ALDRIG handla så jag blev lite förvånad! Hon kanske är på hugget idag! :) Det tycker vi om! :)

Frågade henne när jag ska få klippa mig. Mina toppar är extremt slitna! Då fick hon ett litet breakdown och fick för sig att vi behövde åka nu på en gång men nej jag måste ju få äta, tvätta mig, tvätta håret osv och jag vet inte vad som hände men hon blev ganska stressad iallafall. När hon blir det så är det svårt att lugna ner henne men jag tror att jag lyckades någorlunda bra! "Vi behöver ju inte åka precis nu, det är ju långt kvar på dagen!" Tystnad... "Pappa kanske kan skjutsa dig när han kommer hem istället då." "Jaa varför inte?!".

Det löste sig! :) Vi kollar nu på finalen av Project Runway. Vi rent utav AVSKYR Wendy så vi hoppas starkt att det går åt helvete för henne. :) HEJA JAY!

Hej hopp!

Tjossan hejsan!!! :)

Det är helt dött här hemma, pappa jobbar, Pelle är i skolan och mamma ligger och sover som alltid. :) Men det är skönt med eget space. ;) Snart kommer Trull!! :)

Har haft lite små-tråkigt igen och kollat på en massa ESC-klipp på youtube, jaja det är mycket snack om youtube men det är mitt tidsfördriv! :) Det var någon som hade kommenterat och frågat i ett klipp till en norsk låt och sa att fiol passar väldigt bra till Norge men undrade vilket instrument som passar bra till Sverige. Han/hon fick ett svar av någon som inte tycker att något instrument passar men personligen tycker jag att nyckelharpan passar enormt bra! Speciellt om man är norrländsk! :)Här är ju ett exempel...Denna tyckte man ju väldigt mycket om när man var yngre. ;) Hehehe... :)
Dags att käka!
Ha det bra!

Dör av skratt!!!!

Jag vet inte om det beror på colan eller om det är min vanliga natthumor (det kanske är en blandning av båda!) men jag har inget liv känner jag! Jag sitter inne på youtube och kollar på ett extremt hårdrocksband från Haparanda som pappa diggar enormt mycket! Jag har sjukt roligt åt deras fans!!! Jag hittade en som har gjort en cover på en av deras låtar.Jag har grymt roligt åt detta! Men det är ju bra att man bjuder på sig själv, så att säga! :)

Full på cola (zero?)

Idag har jag spenderat hela dagen med Matilda. Så fort man öppnade dörren så dog vi av skratt! Kan inte komma ihåg varför, dock. ;) Vi satt bara ett tag och pratade, cyklade till Tempo och köpte cola och skrev dit zero för vi vet att Nanne hatar det. ;) Vi cyklade till Södra Bomhus för att köpa som vi kallar det Sura hippies och en tidning till Matilda med Nanne. Cyklade hem igen och hade en liten Johnny Depp-kväll och satt och kollade på Kalle och chokladfabriken och Edward Scissorhands.

Imorgon ska vi träffas igen och förhoppningsvis så ska vi hälsa på Sofie i skolan. :) Saknar henne sjukt mycket!
God natt! ♥

Vilken besvikelse :(

Jag mejlade till Nannes skivbolag igårkväll och frågade var någonstans Nanne skulle uppträda i Gävle. Jag fick svar imorse av Nancy Führ som sa att det inte är en offentlig spelning. :( Så lite besviken blir man ju. Men ja... Gävle är inte så stort. Man kanske kan leta efter stället och se. x'D Hahaha!

Malin goes desperat. :)
Äh, man kan ju inte alltid få som man vill!

Hatar, älskar

Såg att Celicia hade lagt upp Hatar, älskar på youtube. Lyssna på texten så förstår man hur otroligt stark Nanne är. <3Denna låten inspirerar mig sjukt mycket! Den handlar om Nannes mamma som missbrukade alkohol och droger för över 10 år sen och har varit nykter och fri från droger sen dess. Min mamma är verkligen ingen som super sig full och tar droger osv men hon är tvungen att ta massvis med piller dagligen för att överleva! Hon är ständigt trött och sover bort halva dagen och man får mycket mer ansvar och ibland sliter det något så fruktansvärt. Det är så mycket mer i det som jag inte orkar ta upp nu.

Tack Nanne för att du ger mig inspiration och styrka!
Tack mamma för att du fortfarande lever!

Jagat flugor

Som de kallas, Spyflugor, har byggt bo på våran vind och flyger omkring här som massa stora fån!! Trodde att det först berodde på våran stora oreda här hemma men nej det var inte det!!! :D Jag tog en glugsmälla och försökte banka ihjäl så många som möjligt. Jag tycker inte alls om att slå ihjäl djur, insekter eller ej men de där höll på att gå mig på nerverna! Det är inte så att jag slår ihjäl hundar och katter eller något sånt men insekter är ändå lite annorlunda. :) Till slut tog pappa dammsugaren och sög in alla han såg och åkte iväg och köpte flugfällor. Några stycken har väl fastnat där nu. Det dumma är att det inte går att göra något åt boet!!! Det sägs att flugorna dör ut så småning om.

Tycker att mamma var väldigt duktig idag som fick plocka undan och ha sig för att leta efter boet. Hon som brukar vara så trött annars och bara ligga i sängen. Min mamma kan hon med! :) ♥


Nanne i Gävle igen?!

Hörde nyligen att Nanne ska komma till Gävle igen den 5:e september?! Är det sant?! Herregud!! :O Det är ju snart!!!!


© Malin D

Tiden går alldeles för fort

Jag är riktigt duktig känner jag! Jag vaknade vid 10 imorse av att någon höll på att stampa som en galning i golvet ovanför mitt rum så jag kollade klockan och funderade på varför Pelle var hemma! Men sen kom jag på att upprop aldrig håller på så länge. I 8:an och 9:an så varade de kanske i en halvtimme.

Min söta lilla lillebror går i 3:an nu. Jag kan knappt tro det! Om bara en månad så är han 9½! Det kommer gå så fort tills han blir 10! Kan inte ens tänka mig hur det blir när han kommer in i målbrottet. x'D


Jag och Pelle på BB 18 mars 2000© Hans D - förbjudet att ta bilderna!
Saknar då han var så liten men saknar inte den tiden. x'D Fy vad hemskt! Men gud så söt han var! Han är och kommer alltid vara min lilla ögonsten ♥

Stockholm, Gröna lund

Nu tänkte jag skriva om min och Jonnas lilla visit till Stockholm och Gröna lund. Eftersom jag skrev allt om bussen igår så struntar jag i det nu.

 

Vi kom fram till Gröna lund vid 12-tiden ungefär och köpte åkband och började åka lite. Efter en timme skulle vi gå mot grindarna för att träffa Ebba. Vi hade inte träffats på över 2 år så nu tog vi chansen att träffas där. :) Vi knallade runt lite och köpte lite lunch. Ebba kunde tyvärr inte stanna så länge så vi vart lämnade ensamma. ;)

Vi gick mot Lustiga huset och fick ställa oss i kön som var en evighet lång, såg det ut som iallafall men det gick ganska fort faktiskt!Jag vet att denna videon suger men jag hade bara tillgång till min mobilkamera. ;)

Vi åkte några fler karuseller och gick mot scenen och såg att H.E.A.T stod där och repade! :)

  

Vi gick mot Vilda musen och åkte den en sista gång innan vi skulle gå mot bussen tillbaka till terminalen. Och med tanke på vad som hände med bussen så gick vi ut på stan lite medans vi väntade på mamma och pappa. :)

        
© Malin D, det är absolut förbjudet att ta dessa bilder!!!!!!!!
Så snygg Jonna var på Plattan. :) Hon håller upp som vi kallar det Jonna-handen

Mamma och pappa kom så småning om vid 10 på kvällen och vi kom hem ca 0:40 på natten för att mamma körde vilse på vägen ut ur Stockholm. Hon blev helt rasande över att hamna i Hägersten hela tiden vilket jag blev överlycklig över eftersom Nannes kör från Körslaget är från Hägersten! :)

Ännu ett midnattsinlägg blev det men videon till bloggen tog väldigt lång tid på sig att bli klar. :)
NU är det dags att säga god natt! ♥

Ett litet midnatts-inlägg

Här sitter jag och är lagom stolt över min nya design, chattar med Caroline på msn och knarkar Alice Cooper. Resten av familjen har gått och lagt sig redan. :P Pelle börjar i skolan imorgon (senare idag) så han måste gå upp tidigt, stackarn. Jag har ytterligare 6 dagar kvar av lovet! :)

Jag kom på nu att nu är det 18:e augusti och idag är det Lenas dag! Dvs att idag är det min namnsdag! :D Grattis till mig, farmor och Lena Ph... x'D Hahaha!!! Malins natthumor... get used to it! :)

Jag funderar faktiskt på att gå till Lillhagen i veckan och hälsa på Sofie men jag vet inte om jag vågar själv. :P Jag är så patetisk! :D Jonna, Matilda, Erica, någon av er som vill följa med?! :)

God natt! ♥

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Vampyrfilm med Alice & Calico Cooper!

En ny vampyrfilm ska komma ut snart. Först och främst i USA, tyvärr! Alice Cooper och hans dotter Calico spelar en varsin roll i den filmen och jag tror att den absolut är värd att ses! Jag hoppas starkt att den kommer ut i Sverige!Filmen heter Suck och har premiär i Torontos internationella filmfestival den 10 september och körs varje dag fram till 19 september.

Världens läskigaste reklam

Jag har varit inne på youtube ett tag och jag hittade en TV-reklam med Alice Cooper. Den var grymt läskig så den är värd att ses! :DNej, läskig är den kanske inte men jag hade enormt kul när jag tittade på den! Hahaha!

Min blogg är alldeles för negativ

Jag vet inte vad det beror på men jag tycker att min blogg är alldeles för negativ! Tror att jag är alldeles för personlig med... Jag sa absolut ingenting som var bra med Stockholm igår! Tänkte att jag skulle hinna med det nu men pappa är så tjatig om att få ha datorn så jag får skriva om det imorrn istället. :)

Jag ska ändra min blogg, tänkte att den ska handla mer om mitt liv med en psykiskt sjuk mamma. Tänker inte gå in på så många detaljer om vad mamma gör eller hur hon är eller nåt sånt utan bara hur det är. Och jag ska sluta med min lata stavning som med oxå, imorrn, föfan och en massa sånt. Om jag råkar göra det sen så får någon skälla ut mig. :)

Klockan är 22:22
Vem tänker du på?
Jag tänker på Johnny Depp... surprised? ;D
Wopps nu vart den 22:23... haha.
Jaja, who cares? :)

Hiss och diss?

Efter en stor upplevelse igår i Stockholm så får jag stor lust till att börja hissa och dissa i bloggen. Och det är så många andra som gör det så då kan väl jag lika gärna göra det med. :) Det verkar kul!

Hiss:
* Busschauffören på sgsbussen - förklarar senare
* Min familj
* Gröna lund
* Gävle

Diss:
* Sgsbussen - förklarar senare
* Rökare
* Fyllon
* Träningsvärk!

Började med denna för att när jag och Jonna skulle kliva på bussen till Stockholm igår så sa chauffören att mitt namn inte stod med på listan trots att jag hade bokat över en vecka innan! Men han lät oss åka med ändå och gav oss en returbiljett så vi kunde ta 18:30-bussen tillbaka sen. Vi tänkte att om vi går tidigt från Gröna lund så skulle vi hinna gå på bussen innan den blev full. När vi kom till terminalen så såg vi på anslagstavlan att bussen skulle åka från gate 17 så vi satte oss där i ungefär en timme och väntade. Bussen brukar liksom komma en kvart innan den åker och den gjorde aldrig det så jag gick ner för att kolla anslagstavlan igen och då stod det absolut ingenting om Gävle-bussen så jag och Jonna fick mer eller mindre panik och sprang runt och frågade allt och alla om den bussen men ingen visste nånting så när den var halv så gick Jonna till informationen och frågade och hon fick stå i kö i fem minuter och då sa dom att dom hade ändrat det i sista minuten till 18:32 från gate 11 och när vi fick veta det så hade bussen åkt för 1 minut sen!!!! Och det var sista bussen hem så vi fick ännu mera panik och blev jättefrustrerade så jag ringde mamma och sa det att sista bussen hade åkt från en annan gate utan att vi visste det så min fina familj kom och hämtade oss. ♥ Efter att ha skjutsat hem Jonna så var vi kanske hemma vid 0:40 eller nåt när vi egentligen skulle ha varit hemma 20:40. Har aldrig mått så bra av att vara hemma i Gävle igen. Gamla, lilla, hederliga Gävle forever in my heart. Här kan jag stanna för alltid!

Stockholm imorgon!

Imorrn bär det av mot stora Stockholm för att knalla runt på Gröna Lund! :D Min superfina vän Ebba kommer oxå vara med, inte inne på grönan dock men vi kommer äta lunch tillsammans. :) Kommer bli jättetrevligt. :)

Har städat i princip hela vardagsrummet, plockat bort en massa i hallen och dammsugit. Vardagsrummet tog sin tid (flera timmar) och att fixa en diskmaskin brukar oftast trötta ut mig (bara för att jag är lat... hahaha) men idag känner jag att jag är på hugget och är inte ett dugg trött efter flera timmars "arbete". :) Önskar att mitt humör kunde hålla sig ett bra tag till. :) Men ja... haha!

Självmord

Jag ska inte ta mitt liv om nån tror det men tänkte lägga upp nåt extremt gripande!

 

Denna får mig att tänka på min mamma, några av mina kompisar och inte för att vara egoistisk men jag tänker på min egna psykiska "åkomma" eller vad man ska kalla det. Är ju inte sjuk så men har jag otur kan jag vara en av dom 20% som blir mano-depressiv efteråt. Men nu ska vi inte tänka så... jag kanske är en av dom 80% som slipper det med. :) Man kan ju hoppas!

Läskigt!! :O

Mamma och pappa sitter bakom mig just nu och gloar på TV och mamma började prata med pappa. Då sa hon: "Vet du att du slutade andas inatt?". Riktigt chockad blev man!!! Hon tror att det beror på hans vikt men han är ju inte så överviktig, lite men inte alls mycket! Han har fortfarande sin "rugbykropp" sen han spelade på 80-talet plus lite vikt. Jag tror att det oxå beror på all stress. Han mår ju skitdåligt pga hur vi har det här hemma...

Usch jag blir sjukt orolig här. :/

Några små missförstånd. :)

Jag tror jag vart lite ivrig igår för jag kollade mer noga på Alice Coopers hemsida och såg att en VIP-biljett kostar över 4000 och inte 450, vilket låter väldigt logiskt faktiskt. :P Så näääe något VIP blir det INTE! :) 4000 går man inte runt med i byxfickan. Visst är jag duktig? Men konserten blir ju kul att se ändå. :)

Bara 3 dagar kvar tills vi åker till Grönan. :) Skoj!

ALICE COOPER KOMMER TILL SVERIGE

Jag försöker desperat att övertala nån att följa med mig på nån av Alice Cooper-konserterna i december!!! VIP-biljetterna, två stycken (!!!) kostar bara 450!!!!!! Det är ju skitbilligt eftersom man får träffa honom efteråt! Västerås eller Göteborg... Västerås är väl närmare och billigare men jag känner ingen där, Göteborg är längre och dyrare MEN jag känner en massa folk där... :P What to do? :)

Alldeles för negativ... ska vända!

Usch vad seg och negativ man kan vara!!!! Ska försöka ändra på det. ;) Mamma sitter och glor på mig och det är sjukt obehagligt men hon älskar ju att retas... får väl stå ut mä na. :)

Den 7:e (tror jag det var) åkte jag till sommaryran för att träffa Emelie och hennes nya kille Oskar. Dom satt och slappade vid läkerol arena när jag kom så vi satt bara och pratade om ditten och datten medans Oskar låg och sov i Emelies knä. x'D Lite senare gick vi in för att kolla på nån skicklighetstävling i hockey, Brynäs-laget. We like. Fler av Emelies kompisar dök upp. Peter och nån till... kommer inte ihåg vad dom andra hette. Men trevligt var det iaf!

Igår åkte jag och Pelle till stan med Jonna. Vi hade inte så mkt att göra direkt, gick runt, köpte lite godis, gick runt ännu mer, åkte till Södra Bomhus och köpte lite mer godis och åkte hem sen. :)

Bara 5 dagar kvar tills vi åker till Gröna Lund! LÄNGTAR!


Skuld...

Det är så jävla hopplöst! Är trött på att ha en sjuk mamma, är trött på att pappa ska behöva slita som ett djur för att hålla familjen ovanför vattenytan men vi är ändå långt under. Och här sitter jag och prioriterar mig själv i första hand bara för att jag ska få må bra?! Jag är så självisk så det finns inte!

God natt!

Jag är trött på detta nu

Trött som jag var la jag mig tidigt. Skolan börjar ju snart så man tycker ju att det är lika bra att vänja sig vid bättre tider nu. Den hemska känslan om att hösten är på väg finns kvar och jag tror att jag är på väg neråt. Något som påverkar mina höst/vinter-depressioner enormt mycket är själva "tillståndet" i min familj. Jag älskar min familj gränslöst men jag hatar det som har blivit av den. Att alla fördomar om varandra har lett till att pappa snart har tillbringat ett helt år utan att prata med sin egen mamma eller syster. Det blev inte ens något firande för pappas 40årsdag. Det borde väl vara ett stort ögonblick i någons liv? Jag tycker iaf att det är enormt stort att pappa har blivit 40. Men pga att dom vägrar prata med varandra så planerade jag och farmor en present från mig och hela pappas familj så att dom kunde få gratta honom på långt håll. När jag sa vilka den var ifrån så blev han ganska chockad på det lite sämre sättet så jag har tvingat honom att inte slänga bort den pga det. Som tur är så använder han den för fullt, då tyckte han iaf om presenten.

Pelle är så ledsen för att han inte får träffa dom så han frågade mig igår: "När får jag träffa dom?!". Visste inte alls hur jag skulle svara på den frågan så jag sa bara att jag inte visste. Den frågan krossar mig! Jag blir jätteledsen för både hans och min egen skull. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att komma överens?! Både min familj och pappas familj har gjort fel! Det är lika mkt bådas fel. Dom gör saken bara värre genom att låta mig och speciellt Pelle lida. Jag vet ju vad som har hänt för jag har hört BÅDAS version av det men Pelle vet inte alls vad som har hänt. Jag fattar inte hur dom kan sova på nätterna. Min natt blev i stort sätt sömnlös och full av gråt. Jag orkar inte med den här skiten längre. Kan dom inte bara sätta sig ner med varandra och bara prata ut?! DET ÄR INTE SÅ SVÅRT!!!! Det har jag TVINGATS till minst 100 gånger! Nu tycker jag att det är deras tur! Men min familj är så jävla FEG!!! Så det blir nog jag som får se till att nåt händer. Jag är bara 16 så jag kommer säkert inte lyckas men man kan ju försöka...

Kändisskvaller... SÅ JÄVLA LÖJLIGT!!!!

När jag klickade upp internet och sidan kom upp så såg jag en stor rubrik på startsidan (msn.se) "Kändisarnas hatbilder". Dvs bilder på dom där man kan se deras "fula" linjer i ansiktet eller deras "handikapp". Bl.a en bild på Madonna med lite skrynkliga händer och eftersom hon är Madonna så är det förbjudet att se ut så? Iaf enligt alla dessa paparazzi-bajs. OCH?! Det är fan hur normalt som helst! Hon är fan 50!!!! Hon är människa och som människa ÅLDRAS man!!!! Det är inte övernaturligt eller nånting att åldras! En bild på en annan kändis som jag inte kommer ihåg vad hon heter stod det "Hon har rynkor på armarna" när dom knappt syntes! VEM BRYR SIG????!!!! Jag såg ingen av dom med nåt speciellt handikapp men ändå skrev dom med det? Sluta vara så jävla töntiga. Som om alla paparazzis skulle vara helt felfria utan rynkor eller aldrig åldras utan alltid vara unga? Gå och ta er nånstans säger jag bara.


Bilder från Vallsta

Tänkte att jag skulle lägga in lite (hehehe...) bilder från Vallsta nu. :) Here they come

                                             
© Malin D

  
© Matilda L

  
© Malin D & Josefine S

Det vart väl lite najs va? :)
Tack Nanne för torsdags! :) <3

RSS 2.0