Avundsjuk jag är så avundsjuk...

Har solat med mamma nu. Riktigt mysigt. :) Har lyckats bli brun! :D HURRA!!! Ska sola igen imorrn och försöka bli lite brun i bak, det ser fan helt sjukt ut när man är brun i fram men likblek i bak. :D Hahaha!

Är skitsotis på Sandra! Hon har fått veta att hon har kommit in på gymnasiet! Åååhhh jag vill oxå veta!!!! ^^ Jag dör!!!! Hahah. ;D

Trull vart är du?! Jag måste få tag på dig!!!!!!! Så snart som möjligt!!! Helst nu! ^^

Tjohej!

Tjohej!

Sitter här i pyjamas och känner mig jätteseg. Har vart vaken i lite längre än en timme och sitter fortfarande i pyjamas. Ska väl ut och sola ett tag och sen ska jag försöka städa mitt rum. Det måste bli gjort! Orkar inte ha det så stökigt där. Kmr ta två dagar men då får det göra det. ;)

See ya! :)


Söndag

Ganska händelselös dag idag men ändå inte.

Jag gick ut på en lång promenad i värmen, träffade morfar... mm hejhej. :) Sen såg man två välbekanta ansikten som har gjort mitt liv förjävligt. Jävlar vad dom stirrade på mig! Kollade ner på marken och låtsades som om jag inte såg dom. ;) Lika bra att släppa taget om det förflutna. Jag ska försöka glömma så mkt det bara går. :)

Träffade Erica idag oxå! :D Shit vad jag har saknat den flickan. ;) Vi pratade en kort stund och så cyklade hon hemåt med sin mamma och jag fortsatte gå. När jag kom närmare hemåt och skulle gå över på en trottoar så såg jag en skitäcklig orm!!! FAN vad rädd jag blev!!! Men jag lyckades att inte skrika. x'D Förra gången så såg jag och Erica två eller tre skitstora ormar, kmr inte ihåg om det var två snokar och en huggorm eller tvärtom. Nu var det en liten svart/grå snok med en vit prick på huvvet så det var inte lika läskigt nu. Men ormar äcklar mig nåt så fruktansvärt! Jag ska ALDRIG mer gå på en trottoar!!! Visst jag säger det nu, kmr säkert gå över. x'D Jag kmr iaf drömma mardrömmar om snokar. :P

Måndag imon... haha, yey!

Längtar!!!!

Kan inte säga så mkt mer än att jag LÄNGTAR SÅ JÄVLA MKT TILL 8 JULI!!!!!

SOMMARKVÄLL!!!!! TRULL!!!!!! NAAAAAAAAAAANNE!!!!! Here we come!!!!!! :D



© Malin

Fredag

Riktigt seg dag idag! Har inte tillfrisknat än. Är på bättringvägen däremot men inte helt frisk. Fy fan.

Var hem till mormor idag. Morfar hade åkt med Maria och Mats för att fiska så mormor och Peter tänkte köpa pizza så då vart vi inbjudna. :) Det är väl allt som har hänt idag... dom har tydligen en dansbandssångerska som granne. x'D Hörde en massa ljud från köket så jag kunde inte låta bli å ropa "låter bra dedär!!!". Hahahah. ^^

See ya. :)

Michael Jackson, död

Jag kan inte säga att jag är ett stort fan men människan var ju grymt stor. ALLA vet vem han är. Man hör om hans moonwalk och hans plastikoperationer i princip varenda dag. Jag kan inte heller säga att jag hade nåt emot honom. Han har inte gjort mig nåt. x'D Men bara 50 år gammal dog han i hjärtsjukdom! Det får en att verkligen tänka... Min mormor fick hjärtinfarkt 2003 eller 2004 tror jag... tack och lov överlevde hon den och är idag 58 och ska fylla 59. :) Men hon fick en mängd sjukdomar efteråt. Hon pratade om en massa som hon hade som jag inte alls kommer ihåg vad dom hette men jag vet säkert att hon har diabetes, det fick hon INNAN sin hjärtinfarkt, bara nån dag innan.

Nanne är fan 47 år! Hon blir snart 50 hon med! Det kommer gå som att knäppa med fingrarna. Sen jämnar Alice Cooper ut det hela iom att han är 61. ;) Och han har varit döende TVÅ ggr!!! Nanne fick sin cancer som hon besegrade!!! HURRAAA!!! Alice Cooper fick en dödlig sjukdom när han var liten och höll på att supa ihjäl sig själv men slutade på 80-talet pga alla konsekvenser. Michael Jackson sägs vara "the king of pop". Nanne är fan The Queen of svensk pop, rock och schlager, Alice Cooper är the king of chock rock och THE PRINCE OF DARKNESS!!! Hell yeah dude! ;D

Natti. ^^

SAD (Seasonal affective disorder)

Jag har tänkt mycket på varför jag alltid mår extra dåligt på hösten och vintern. Min kompis Sofie (nej inte den Sofie) sa att jag kan ha en höst- och vinterdepression (SAD - seasonal affective disorder) som tydligen är väldigt vanligt och det borde man inte kalla för sjukdom så det är en stor lättnad. Jag var jätteorolig utifall att jag hade ärvt min mammas sjukdom. Många kuratorer som jag har träffat har sagt att jag INTE har den men jag har väl inte lyssnat. x'D Jag läste om symtomen och mkt verkar stämma!

Trots en lång natts sömn är personer som lider av SAD lika trötta när de vaknar som de var på kvällen när de gick och lade sig. Med den extrema tröttheten kommer håglöshet och nedstämdhet. Ingenting känns roligt och det är svårt att koncentrera sig.

Det är också vanligt att suget efter kolhydrater och sötsaker ökar och att man går upp i vikt.

Det sista passar då inte in på mig för jag svälter hellre mig själv och struntar i att äta. Och jag har svårt med att gå upp i vikt ändå. Man mår även sämre om sommaren har varit lång och regnig. Man mår inte lika dåligt om sommaren har varit varm och solig. Så jag tror att jag kommer må ganska dåligt denna vintern med. Det har regnat grymt mycket redan så... aa. Jag vet vad jag har att vänta mig. Jag tror att jag fokuserar mer på det dåliga som händer under vintern så både den anledning och jag trycker ner mig själv. Jag låter mig själv tryckas ner av det. Jag vill må dåligt för då har jag en anledning att må dåligt och bara gråta när ingen ser. På sommaren så fokuserar jag mer på allt bra som ska hända och nästan inget alls på det dåliga som faktiskt händer så jag håller mig kvar på bergstoppen och bara njuter av livet. :) Tyvärr tror jag att många av mina nära kommer få förvänta sig en deppig Maylinö till vintern. Däremot finns det ju undantag eller vad man ska kalla det. Julafton och nyårsafton är ju glada högtider så då ska man bara ha kul liksom, sen min födelsedag, Trulls födelsedag och brorsans osv. :) Det är alltid lika kul! Men det är skönt att jag fick det "bekräftat" nu iaf. När jag börjar må skit så ska jag tänka att det är normalt, ingen sjukdom och att det kommer bli bättre.

Heheheheh klockan är sååå mkt. x'D Ska ta pollenmedicin å alvedon och skit och lägga mig. :)
PUSS!!!


Jag HATAR pollen

Titeln har sagt allt tycker jag... sommarvärmen har äntligen kommit och då blir jag mer allergisk än nånsin! Jag har seriöst blivit sjuk av pollen. Jag som skulle ut å sola idag å bli brun!! Men det skiter jag i. :) Går ut ändå om en stund. ;) En sjukdom ska inte hindra mig från att njuta av sommarlovet. Tänk om det blir spöregn igen snart så blir det inte sol nå mer! :O Då får jag verkligen dampryck. x'D

Just nu håller jag på å roar mig själv med audacity. Jag sitter å gör om Alice Cooper-låtar. Snackar med Sandra samtidigt å hon håller oxå på. x'D Vi har fan skitkul. :D L O L!!!!

See ya. :)

Ironi

Bara för att det spöregnade igår och att man satt och klagade så skulle solen dyka upp strax efter. x'D Och idag har det varit varmt och soligt hela dagen! Så idag har jag faktiskt tjänat lite pengar genom att rensa en jävla massa ogräs. x'D Sen var man ut med brorsan i några timmar. Det är faktiskt riktigt kul att gå ut med honom för han är så snäll och lydig. Jag lyckades göra illa mig två ggr, jag är så jävla klumpig :), och han vart helt till sig å ba "Oooj hur gick det?! Gör det jätteont? Ska vi gå hem å sätta på plåster?!". Han är så go. :)

Nej fan jag är skithungrig nu. Ska tigga om pizza tror jag. :D Hehehe! (a)
Kraaam!

Spöregn :(

En dag har man fått se solen här under lovet!! Och det var inte så mkt sol heller. Jag vet att det är mycket kvar men wtf... JAG VILL HA SOMMAR!!! Det bara öser ner nu och jag får stora ryck snart tror jag. x'D Här sitter jag och försöker roa mig själv med Alice Cooper... kan inte säga att det funkar nå bra. I'm in jail in a Texas town in my sister's wedding gown... lalala. Bra låt men den får det inte att sluta regna. ^^ Nej fan jag ska gå å skaffa ett liv. x'D

Halebra. :')

Midsommar :)

Har fått massvis med sms idag från bl.a farmor, Emelie, Jonna osv. Har inga pengar på mobilen så jag har inte kunnat svara men glad midsommar till er allihopa! :)

Vem fan var det som ringde mig idag och sa att jag gillar bögar? Det är inget fel på dom men det är så jävla töntigt och omoget att busringa. -.-' Grow up!

See ya!

Why is the rum gone?

Hahaha!!! Detta är så jävla bra! :)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en underbar dag med Trull. :) Vi har inte kunnat smälta att vi inte går i samma klass längre. Vi är fortfarande 9A på Lillhagsskolan i våra huvven. x'D Jag lovade mig själv att inte köpa nånting men jag köpte en eyeliner för 95 kr för jag behöver verkligen en och så köpte jag en tröja som jag har velat ha i evigheter på gina tricot för 149 kr. Så mkt har jag inte gjort av med. :) Stolt fan. ;) Nu ska jag absolut INTE köpa nå mera innan resan till Vallsta och Stockholm! MÅSTE spara varenda liten krona!
 
Isadora eyeliner (svart m. glitter)

 
Randig tröja från gina tricot

Tack Matilda för att jag fick låna hem POTC 3! :) I love you hun! :)
Kärlek till ALLA mina underbara vänner. <3
Jag saknar er alla. :'(
Puss!

Stan idag. :)

Ska ner till stan med Trull idag! :D Fan vad kul! :) Och nu börjar solen ÄNTLIGEN titta fram över lilla Gävle. :) Ich bin very happy. ^^ HURRAAA!!! Måste komma ihåg att jag inte får bränna bort så mkt pengar. Sparar sörrö! :O

Why is the rum gone?!

I got a jar of dirt and guess what's inside it

Hehehe... <3



POTC

Är det fler än jag som tycker att Pirates of the Caribbean äger fett?! x'D



Asså han är så jävla snygg!!! :O <333

Gävlemål ftw! :)


Aj :'(

Det är ingen bra dag idag. :( Jag har skitont i magen! Vill bara slita av den så jag slipper det. xD Fast det gör väl saken bara värre istället... hehehe (a)

Saknaden är stor. :'(

So long 9A


Ingen får sno denna bild!

9A HOT STUFF GOING OUT!!!
Hejdå helvetet. :)
Kmr sakna några... :'(

School's out for summer!!!

Haha jaaa kan titeln säga mer? ;) SCHOOL'S OUT FOREVER!!! Iaf grundskolan! NO MORE!!! Äntligen!!! Men det var samtidigt jättejobbigt. :/ Jag, Jonna och Trull grät som fan! Jag kommer sakna alla så jävla mkt! Men vi ska ändå träffas mycket i sommar och bara ha kul. Men jag kommer sakna Sofie enormt mycket. :( Hon har gjort så mkt för mig och betyder enormt mycket! Hon har en stor plats i mitt hjärta. <3 Jag började böla som fan när hon gav mig betyget och Veronica gav mig en ros. Ett stort kapitel i mitt liv har liksom avslutats och nu måste jag skriva ett nytt. :O Herregud...

Jag fick iaf förbättrade betyg! Jag låg 11 poäng under snittet för mitt förstahandsval och nu är jag 9 poäng över! :D VASA HERE I COME!!! Men sommarlov först såklart... hehehe (a)

Sista dagarna

Nu är skolan tekniskt sätt slut! Skolavslutningen är imorrn. Det känns fan jättemysko. :O Grundskolan är slut, kommer inte tillbaka till Lillhagen fast att jag nästan bor granne med skolan... kommer kännas jättekonstigt.

I måndags hade vi brännbollsdag. Vi spöade skiten ur alla vi spelade mot. Vi kom till final då och spelade mot lärarana, DÅ förlorade vi... hehehe. Man vinner aldrig mot lärarna tydligen. Alla hade däremot nånting emot oss! :O Så fort man slog långt så blev det sneslag... men när andra laget slog ännu mer snett så var det okej. :O FUSK FÖR FAN!!!!

Idag hade vi avslutningslunch i skolan. Vi och dom andra niorna hade hela skolan för oss själva kan man säga. Vi hade sagotema, 9B hade nördtema och 9C hade militär tror jag. Alla fick bjuda in en "hemlig gäst". Vi bjöd in våran tyskalärare som egentligen skulle ha gått i penison i år men hon fick hoppa in igen för våran egentliga lärares barn dog i höstas. :/ Auf wiedersehen Birgitta!

Efter skolan åkte jag, mamma och brorsan å klippte oss. Jag har klippt upp håret lite mer och stylat lite. Svårt å förklara men aahh... hehehe. Inte så mkt mer å säga...

Sayonara!


Kommer inte på nån bra rubrik

Celicia utmanade mig att skriva 10 bra saker om mig själv... Tre av dom sakerna måste vara nåt bra om mitt utseende. Från början tyckte jag att det skulle vara helt omöjligt för jag tycker inte alls om mig själv (speciellt inte till mitt utseende) men sen läste jag hennes blogg och hon sa typ i stilen att om hon såg ut på ett annat sätt så skulle det inte vara samma person och därför är hon ändå ganska nöjd med sig själv. Lika bra att försöka. Resten är väl helt och hållet om personlighet.

1. Jag är smal fast att jag ändå äter som en gris. Det är bl.a pga min magsäck som är skitliten. Har däremot inget emot större människor för det är fint det med. :)
2. Har lagom tjockt hår.
3. Hehehe mina fötter är i lagom storlek. xD Mitt horoskop passar mig! :O Kom inte på nåt annat...
4. Jag trivs med att vara mig själv utan att skämmas
5. Jag tar inte åt mig lika lätt av allt skitsnack jag får höra varje dag.
6. Jag är stolt Nanne-fan och Cooper-fan!!!!
7. Jag överlevde dom absolut värsta åren i mitt liv.
8. Jag är bra på engelska... hehehe (a)
9. Jag är glad att jag vågade prata med Sofie (min lärare) när jag mådde skit
10. Jag är den jag är... deal with it. :)

Jag utmanar dom som vill... hehehe

Ny frisyr...

Jag vill skaffa en ny frisyr. Jag är så trött på min och vill förnya mig. Har någon nå tips? Jag vet inte alls vad som skulle passa mig heller. Bara jag skipper klippa askort eller snagga. ^^

AC-fest?

Fan vad kul det skulle vara om man skulle ha en Alice Cooper fest! Kanske ska planera en till sommaren... xD

Vilka är med på att gå sminkade som Cooper på Stolt & Nykter?! :D Hehehehe... :)

Min bästa vän. <3

42 frågor om en bästavän



1. Vad heter hon?
 Jonna Cristina Hultman

2. Hur gammal är hon? 16 bast :)

3. När träffades ni sist? today mannen ;D
4. Vad har hon för hårfärg? typ svart/mörkbrun
5. Brukar hon färga håret? Japp, always. ;D
6. Vilka färger hon han haft? Typ blont innan.
7.Vad har hon för parfym? Jadu... massa. xD
8. Är hon galen? Ja men vafan vem är inte däh? ;D
9. Vad är erat bästa minne? Pettsondagen fan :D Och vårat fynd av sur hippie <3
10. Har ni många minnen ihop? Joo det har vi väl. :)
11. Vart bor hon? Skutskär
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nope.
13. Är du avundsjuk på henne? Varför ska man vara avundsjuk på sin bästa vän? <3
14. Vad heter hennes syskon ? Jocke
15. När träffades ni första gången? Typ i 7:an
16. Hur träffades ni? Trull var sjuk och Jonna vart typ "ensam" så vi bjöd in na i gruppen. ;)
17. Vad går hon i för sporter? Ingen just nu
18. Vad gör hon på helgerna? Sover? xD
19. Gör hon efter skolan? Åker hem typ, gör läxor
21. Har ni pussats? Haha nej. xD
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Jao det tror jag väl.  x'D <3
23. Har hon fräknar? Jag vet inte? :O Har inte kollat så noga på hennes näsa... xD hehehe
24. Har ni kollat på film någon gång? Haha jaaa :)
25. Har ni bråkat någon gång? Neee
26. Har ni sovit i samma säng? Nä. xD
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Japp. ;D
28. Har du sett hon gråta? Mm. :'(
29. Vad gjorde du då? Kramade om henne såklart. Grät med henne. <3
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Jag vet inte. xD Kanske. ^^
31. Har hon sett dig gråta? Haha jaaa!!!!
32. Vad ska ni göra i sommar? Tälta, gå på konsert. :)
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej never. <33333333333333
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Jao. :)
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Möta henne i graven
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Jag hoppas verkligen det <3333
37. Älskar du henne? Vilken dum fråga. Klart som fan att jag gör!
38. Vad är det bästa med henne? Snäll, fin, underbar, rolig, förstående... hon är allt en vän kan va <3
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Inget för fan! She's perfect. <3 Misstolka inte. xD
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? : Ja för fan! Vi delar på shitten Jonna! :D Åker till Nya Zeeland och Japan. <3
41. Hur ser hennes klädstil ut? På Jonnas sätt. :)
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Det får hon väl bestämma själv... :P


It's the little things - Alice Cooper

ASSÅ JÄVLAR!!!!! DETTA ÄGER!!!!!! SHIIIEEETTTTT!!!!!


Kommit på 'faggot'

Joinaz hann kommentera det förra inlägget innan detta men wtf! Var personen brittisk så vart jag en kärring eller leverbulle, var peronen amerikan så vart jag bög! :O Så jag är tydligen en bögig kärring som bakar leverbullar. ;) Tack fruktansvärt omogna människa för detta underbara smeknamn. <3 *ironi* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR!!!!!!!! :D

Asså vafan???

Kolla vad någon person skrev till mig på youtube:

I hope you fucking grow up homeless and die a slow painful death. Fucking faggot.

Jag kommenterade bara en sak på youtube och sa att en låt får mig att må dåligt (x'D) och så sa han/hon dedära... HAHAHAHAHAHAHA så jävla omoget och mobbat. :D Ett bevis på att folk verkligen inte har nåt liv. ;)

Vad är en faggot???!!!! :O

HAHAHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH DETTA ÄR SÅ MOBBAT!!!!! :D
ÄLSKAR DETTA!!!!!! <33333333


Celicia...

Hur fan kan dom göra såhär mot dig? Hur fan kan dom behandla dig som skit? Du är värd så mycket mer! Dom kan tydligen inte se vilken underbar ängel du är. Du har ett hjärta av guld och du är en av mina absolut bästa vänner! Lova mig att aldrig ge upp, för jag finns här för dig. Du kan alltid prata med mig. Jag kanske inte kan förstå till 100% men jag lyssnar alltid. <3

I love you hun! <3

Desperat!

Jag sitter här och letar desperat efter ackorden till Ballad of dwight fry med Alice Cooper! Gitarrspelet i låten är så sjukt fint och låten har ett sånt djup! Den bara griper tag om mitt hjärta *snyft* ^^.

I was gone for 14 days
I could have been gone for more
Held up in intensive care ward
Lying on the floor

I was gone for all those days
But I was not all alone
I made friends with lots of people
In the danger zone

See my lonely life unfold
I see it every day
See my only mind explode
When I've gone insane

RSS 2.0