Malin does Cooper-oke!

Oja! Jag är med och tävlar i Alice Coopers nya tävling Cooper-oke! Man kan vinna 1000 dollar vilket motsvarar 7000 svenska kronor! Annars kan man vinna 500 dollar som är 3500 kr och 250 dollar som är 1750 kr! Man får mycket pengar vilket som. :) Men jag bryr mig faktiskt inte om priset. Jag, Matilda och Pelle hade jätteroligt när vi spelade in den så all mödan var helt klart värt resultatet. :) Vi är nöjda oavsett hur det går!


Denna är inte gjord för tävlingen, det är den vi är mest nöjd med trots att vi har glömt bort att ta bort ljudet på vissa klipp i den men eftersom vi inte ska tävla med den så tycker vi inte att det spelar någon roll.


Denna ska vi tävla med! Vi sjunger jättefult och jättefalskt så vi mixade till våra röster lite men det gjorde ju inte så mycket hjälp men det blir ju roligt iallafall! Vi är inga sångare och att vi ska kunna sjunga bra kan inte förväntas av oss. :)

Förberedelser inför Halloween

Jag och brorsan har handlat halloweendräkter och såhär förbereder vi oss inför den läskiga högtiden!


Vadå långsint?

Ja, precis! Jag sägs vara långsint när det gäller brutna vänskaper. Mina föräldrar bara klagar på mig och säger att jag är långsint! Delvis för det så återupplivade jag kontakten igen mellan en f.d kompis. Mest var det för att vi går i samma klass och det blir bara jobbigt om vi ska spendera tre år och vara sura på varandra. Men mina föräldrar, farmor och farfar och min faster har bårkat med varandra i ett helt jävla år!!! Imorgon ska jag och brorsan hälsa på dem i Andersberg och Emelie bjuder hem mamma och pappa för att vi ska kunna gå vidare och då säger de bara "Näää jag vill inte prata med dem"!!!!!! VEM I DET SJUKA JÄVLA HELVETET ÄR DET SOM ÄR LÅNGSINT EGENTLIGEN?! JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ ER NI KAN FAN DRA ÅT HELVETE ERA HELVETES JÄVLA DILDOS!!!!!! Förlåt för dessa fula och hemska ord men jag kan inte behärska mig själv. Om någon tar illa upp så tar jag bort det.

3 månader!

Om 3 månader fyller jag 17! :O Jäklar vad tiden bara rusar iväg! Jag som tyckte att jag nyligen hade mitt Sweet 16. :) 1 år och 3 månader tills man blir 18 med. :)

Titta hit!!!!

Är det någon alls av mina fina vänner som vill gå på Alice Cooper med mig i december? Göteborg den 14 december och Västerås den 15! You pick, för mig spelar det ingen roll! :)


:(

Jag vill ha lov. Orkar inte med skolan mera.

Gitarr!

Jag har gitarrkurs varje tisdag och idag är en lite sämre dag för mig. Jag har mycket plugg som måste vara klart snart och jag blir så trött av skolan så jag var på ganska dåligt humör idag. Jag blev riktigt arg när det var en dryg kille som är 12 år kanske som höll på att jävlas med mig. Han jävlas alltid med mig så det är inget att bry sig om egentligen men just idag så blev jag riktigt sur - för absolut ingenting! Han höll på att skruva på mina gitarrsträngar, kalla mig för emo och tönt för att jag gillar Alice Cooper när han inte ens vet vem Alice Cooper är - HAHAHAHA!  Efter lektionen tog jag ett tuggummi kom en kille och frågade om han kunde få ett. "Jaa visst för du är iallafall snäll!", då kommer han och tigger som fan! "Snälla, kan inte jag också få ett?!" "Nej du får inget tuggummi av mig för du är inge schyst!" "Joo snälla! Jag kommer vara snäll mot dig, jag kommer älska Alice Cooper! Han är min pappa!!" "Jaa jo säkert!". Hahahahha! Not gonna happen. ;)

Men lektionen gick bra idag och vi fick lära oss ett litet trick att sola (nej, inte ligga på stranden och steka kroppen) och hur de flesta börjar med att skriva låtar. Det var riktigt intressant och framför allt kul! :) Det ska jag tänka på när jag ska försöka mig på att skriva låtar! Har varit så sugen att göra det men det har aldrig gått bra men man får inte ge upp! :) Detta kommer vara en stor hjälp för mig hoppas jag!

Nu måste jag plugga mera. Ska skriva en debatt om vindkraft. Fy vad tråkigt men jag måste ju.Visst är det en tjusig gitarr?! Åh jag vill så gärna ha en sån! :) Men det är ju mycket man vill ha.


Tyska utbytet summering del 3

Familjedag

Söndagen, nu var alla tyskar lediga och denna dagen var det meningen att vi skulle hitta på något kul med dem. Jag och Matilda åkte med dem hem till Hannah och vi åkte med hennes motorbåt på havet - riktigt snabbt dessutom. Jag hade aldrig åkt motorbåt innan så jag satt och tjöt som en galning. ;)

          
© Malin D

Vi stannade på en ö och fikade och pratade lite och bara stirrade ut på havet ibland. :) Det var väldigt kallt men ändå härligt!

        
© Malin D

Efteråt hade alla svenskar, samt tyskar en pizzakväll i Hagaström som gick lite överstyr, kanske. Några tyskar hade tagit med sig sprit som nästan alla smakade på. Några av tyskarna smög ut för att supa lite och jag och Matilda blev jätteoroliga för att de skulle bli helt stupfulla för flaskorna innehöll inte lite alkohol! Jag och Matilda smög också ut, men för att komma bort från fyllefesten och jag ringde efter skjuts hem men de ville stanna kvar så bara jag och Matilda åkte hem. Vi satt och väntade på dem ett tag och så ringde jag och Matilda varandra och var skitoroliga men våra tyskar kom hem och var inte det minsta fulla så vi oroade oss i onödan. ;)

Snart skola igen

Jaa nu är det söndag och min absoluta välförtjänta helg är snart slut! Hlea veckan har jag slitit som ett djur för att komma ikapp i skolan och jag måste säga att jag har gjort ett riktigt bra jobb!! Det kanske låter som att jag skryter men det är mest fakta! Jag har stannat kvar i timmar efter skolan i bibliotekets "studierum" och pluggat och pluggat och pluggat och lyckats lämna in några uppgifter. Det är faktiskt väldigt extremt för att vara patetiska lilla mig. ♥ Men jag måste plugga en hel del idag med, jag tog hela gårdagen till att ta det lugnt och vila lite men nu lär jag sätta fart igen! Men innan jag börjar ska jag fortsätta med att skriva om tyska utbytet. Det går väldigt segt med det har jag lagt märke till och jag måste komma igång. ;)

Vad ska man göra?

15 december, Alice Cooper i Västerås! Jag skulle ha gått på den med Jonna men nu säger hon att hon inte gillar Alice Cooper längre, men vill hon fortfarande gå på konserten? Det är ju det som är frågan! Ska jag fortsätta spara pengar på det eller inte? Svaret på dessa frågor är ju så enkla! Fråga henne! Ja, jag vet. Jag ska det men jag är väldigt fundersam just nu. Om hon inte vill gå, vem ska jag gå med då?! Eller ska jag gå överhuvudtaget?


Otacksamhet-videon!!!!

ÄNTLIGEN är videon till Nannes "Otacksamhet" här! Som jag har längtat! Och jag har definitivt inte väntat förgäves heller! :) Helt underbart! Det blev många utropstecken känner jag... hehe. :)


Jag älskar min mamma!

Jag är så glad! Igår satt jag bara och segade med läxor och skit på en stor hög och jag hade ingen energi till något alls. Jag hade helt enkelt brist på motivation. Mamma gav mig en liten uppenbarelse på att det är så det är i gymnasiet och jag måste acceptera det. Jag har inte riktigt hunnit vänja mig än vid allt arbete och stressen är outhärdlig men jag ska klara av det! Efter vårat lilla samtal kändes det mycket lättare och jag ska sätta mig i biblioteket i skolan efter skolan så ofta jag kan och råplugga som bara den! Jag ska klara dessa tre år på gymnasiet om det så tar kål på mig! ;)

Mamma ger mig så mycket styrka när jag behöver det. Jag beundrar henne! Mamma är min idol. :) Trots att man ibland kan bli sur på henne men vem blir inte sur på sin mamma ibland?!

Jag har inte tid!

Jag har verkligen ingen tid till att blogga just nu men jag skriver ett kort inlägg innan mamma kommer hem så alla mina fina vänner vet varför jag är så inaktiv. :) Mamma dödar mig verkligen om hon ser mig vid datorn! :O

Hej då! :)

Nu börjar det vända

Jag är på väg ner och börjar känna av ångest och skit. Jag har verkligen ingen lust att komma ner i djupet igen! Nu har jag ingen att vända mig till heller. Vad fan ska jag göra om allt börjar gå åt helvete?

All you got to keep is strong
Move along move along
Like I know you do
And even when your hope is gone
Move along move along
Just to make it through


Jaja, jag ville bara skriva av mig lite bara. Jag måste gå och plugga nu trots att jag inte orkar egentligen.
Bye!

Onödigt!

Detta var den mest onödigaste dagen i hela mitt liv! Precis varenda lektion idag blev inställd utan att man fick någon information om det!

♦ 10.55 - Matte - inställd
♦ Lunch, lika bra att åka hem en stund
♦ 12.40 - Samhällskunskap - inställd, håltimme
♦ 14.00 - Historia - inte inställd... än, vi får uppgifter och sen får vi sluta från historia samt svenskan och kontaktlärartiden som är direkt efteråt.

Inte en enda lektion så vad fan skulle man göra där egentligen? Haha!

Jag ska fortsätta skriva om tyska utbytet sen, har inte ens kommit fram till söndagen än... haha!


© Malin D

Jag bjuder på denna extremt fula bild. :) Men ni måste väl medge att frillan är kanon?! :D


Keepin' Halloween Alive

Jag älskar den!


Idag är en bra dag!

Jag är så glad!!!! För det första så har jag fått en ny medicin som funkar hur bra som helst och jag mår redan mycket bättre. Men jag ska ta den i 10 dagar iallafall men jag kommer antagligen bli lagom frisk ikväll efter dagens sista dos så imorgon blir det skola, halva dagen iallafall. :) Jag tänkte försöka orka med tyskan och sen åka hem när det är engelska och ett megalångt naturkunskapspass. Men vi får se hur det blir. :)

För det andra så berättade mamma för mig att Pelle hade sagt till henne att han vill träffa farmor och farfar och att han faktiskt får följa med mig när jag åker! Han fick inte det innan pga komplikationer mellan dem och mina föräldrar. Så så fort vi blir helt friska så ska vi hälsa på Emelie i Andersberg och förhoppningsvis så åker vi till Sandviken snart. Äntligen börjar saker och ting bli bättre!

Malin har roligt! :)

Jag såg några skitgrymma och roliga videos på Celicias blogg och jag kände att jag bara var tvungen att testa själv! :)

Matilda, Nanne, Johnny, jag och Jonna
Try JibJab Sendables® eCards today!

Frustrerande

Två veckor har gått och jag mår inte det minsta bättre! Jag vill bli av med den här jävla influensan. Mamma tror att jag har svininfluensa men det är ju exakt samma symtom som vanlig influensa så jag har någon form av influensa iallafall! Jag läste på någon läkarsajt att om influensan varar i över en vecka så riskerar man att få lunginflammation. Får jag det så är jag körd!!!! Nu har jag fått en sån fruktansvärd ångest. Vad händer när jag kommer tillbaka till skolan? Kommer jag orka hänga med eller kommer jag inte fatta ett skit? Kommer jag behöva gå om en klass? Jag blir faktiskt rädd av tanken! Ibland vill jag bara skrika och gråta men jag har ingen röst till att kunna skrika och om jag gråter så kan jag inte andas med näsan. Men ibland kan jag bara inte hålla kvar det så det kommer ut ändå och min näsa börjar strejka.

Vad ska jag göra?!

Host :(

Jag borde verkligen inte sitta vid datorn men vafan. Jag borde lägga ner min energi på att plugga men jag har knappt nån energi så jag somnar ju bara om jag ens försöker. Och då missar jag min dos! Fick penicillin igår och måste käka det i 5 dagar och nån slags nässpray som är vidrig! Den ska skakas om innan man använder den och det rinner ner från näsan till min mun och det smakar fan!

Två veckor har jag varit borta från skolan och det kanske blir en till. :/ Inte bra alls!!! Så jävla dumt att man går i en plugglinje då och så missar man ju en massa för att man inte kan komma in på Vasaportalen. Grr!

RSS 2.0