Trött men kan inte sova

Klockan är liksom 10 över 3 nu när jag håller på och jag är skittrött men ändå inte för jag kan inte sova. :P Så jag sitter här å lyssnar på Nanne och pratar med några kompisar på msn... haha. Sandra är så ledsen för hennes hamster har dött. :( R.I.P Sally. :(

Har löst detta med resa!!! HURRA!!! Har bokat biljetter nu och jag har fram till 21:a juli på mig att hämta ut dom. :O Jag trodde att man skulle få längre tid. :P Ska höra med Matilda om hon har tid att träffas på måndag så vi kan hämta ut dom då. :)

Jag och brorsan var på Ice age 3 idag. Riktigt bra film! :D Måste säga att jag hamnade på en plats bredvid en oväntad person. Märkte inte det förrns en timme efter (hahaha) men stämningen försämrades lite tyckte jag... haha. Men filmen var bra iaf. :)

Jag vill ha 30 juli!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: saandy

ahw , sally tackar nog <3

2009-07-19 @ 10:41:29
URL: http://piratflickan.blogg.se/
Postat av: Helena

Sv: Jag är så förvirrad. Har inte fått en kram på hur länge som helst och då blir jag onödigt deprimerad. Fast egentligen tror jag inte att det handlar om själva kramen, utan om att jag inte får den kärlek o omtanke jag behöver. Känns som att ingen ser mig. När jag säger ingen så talar jag inte om mina vänner, som du, utan min familj. Hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte vara med vänner som bryr sig hela tiden, men det är det jag behöver.

2009-07-19 @ 12:41:01
URL: http://helenalw.blogg.se/
Postat av: Helena

Jo jag vet. Känner andra kompisar som också är trött på det. Jag skulle göra vad som helst för att byta..

2009-07-19 @ 16:33:28
URL: http://helenalw.blogg.se/
Postat av: Helena

Sv: Nej jag vet, men jag önskar att man kunde det..

2009-07-19 @ 18:48:23
URL: http://helenalw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0